Συνεχίζεται η δίκη Λιγνάδη: Απολογείται μετά από δύο διακοπές

Αρνείται τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για «κατασκευασμένη υπόθεση»

Must Read

Ενώπιον του δικαστηρίου για βιασμούς τριών ανηλίκων και ενός ενήλικα άνδρα, βρίσκεται σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά από δυο συνεδριάσεις που αναλώθηκαν σε διαδικαστικά θέματα. Η δίκη του πρώην επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου αναμένεται να ξεκινήσει -εκτός απροόπτου- γύρω στις 10.30. 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται κάνοντας λόγο για «κατασκευασμένη υπόθεση» και «αδίστακτους και ανήθικους μάρτυρες».

Απολογείται στη Δικαιοσύνη

Μετά από δύο διακοπές της δίκης, που ξεκίνησε στις 11 Φεβρουαρίου, η σημερινή δικάσιμος θα είναι αυτή που, αφού αναγνωσθεί η κατηγορία, ο ηθοποιός θα κληθεί να εκφράσει δημόσια την θέση του έναντι όσων του καταλογίζει η Δικαιοσύνη.

Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώτο από τους νεαρούς που τον έχει καταγγείλει για βιασμό ενώ ήταν ανήλικος. Στο βήμα του μάρτυρα αναμένεται να ανέβει ένας 26χρονος Αιγυπτιακής καταγωγής ο οποίος ταξίδεψε από την Σουηδία για να στηρίξει τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη τον οποίο κατηγορεί ότι τον βίασε το 2010 στο διαμέρισμα του στο Μεταξουργείο.

Είναι ο πρώτος από τους τουλάχιστον 20 μάρτυρες που θα καταθέσουν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, μεταξύ των οποίων και οι υπόλοιποι άνδρες που έχουν καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό.

Πρόκειται για έναν νεαρό που στρέφεται σε βάρος του σκηνοθέτη τον οποίο κατηγορεί ότι τον βίασε ενώ ήταν 17 ετών στο Μεταξουργείo αλλά και έναν δεύτερο που αναφέρεται σε βιασμό του στην ίδια ηλικία στην Επίδαυρο. Ένας ακόμη νεαρός άνδρας αναμένεται να καταθέσει ότι ο σκηνοθέτης τον κακοποίησε σεξουαλικά αφού προηγουμένως τον νάρκωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This