Συγκλονίζει η σύζυγος του Αντώνη Συκάρη – Τα τελευταία λόγια που της είπε

«Είναι το καλύτερο τέλος που θα μπορούσε να φανταστεί»

Must Read

Ο χαμός του κορυφαίου Έλληνα ορειβάτη Αντώνη Συκάρη, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο σπουδαίος αλπινιστής άφησε την τελευταία του πνοή, έχοντας κατακτήσει την 7η υψηλότερη κορυφή των Ιμαλαΐων. Εξαντλημένος και ταλαιπωρημένος, ο ορειβάτης κατέληξε από έλλειψη οξυγόνου, την ώρα της κατάβασης από το όρος Νταουλαγκίρι. 

Η αγαπημένη του σύζυγός, μίλησε στον Alpha για τον χαμό του και αποκάλυψε ότι η ίδια είχε καταλάβει ότι δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση και ότι κάτι άσχημο θα συμβεί. Συγκινημένη μάλιστα, σχολίασε ότι για τον σύζυγό της αυτό ήταν το καλύτερο τέλος.


«Εγώ θα ήθελα να μείνει εκεί, γιατί αυτό αγαπούσε και αυτό θα ήθελε και εκείνος. Είναι η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσε να κάνει ένα βουνό σε ορειβάτη. Είναι το καλύτερο τέλος που θα μπορούσε να φανταστεί για εκεί. Άλλωστε ήξερε πόσο επικίνδυνο είναι και σίγουρα αν ήθελε να φύγει από την ζωή, θα ήθελε να φύγει σε ένα βουνό» είπε η Καλλιόπη Συκάρη και πρόσθεσε ότι στις τελευταίες του κουβέντες, της ανέφερε ότι δεν αισθανόταν καλά:

«Μα το ήξερα, είχαμε μιλήσει και πιο πριν και μου έλεγε: “δεν είμαι καλά” και οτι “είμαι πάρα πολύ εξαντλημένος”. Δεν μπορούσε να μιλήσει καλά, δεν είχε άρθρωση ολόκληρη. Είχε εξαντληθεί και για αυτό έφυγε» ανέφερε η σύζυγος του ορειβάτη.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This