Χειροπέδες σε έναν Έλληνα και έναν Αλβανό για τη φωτιά στην Αργολίδα – Προκάλεσαν βραχυκύκλωμα κλέβοντας ρεύμα!

Κατηγορούνται για εμπρησμό εξ αμελείας

Must Read

Προθεσμία μέχρι αύριο, προκειμένου να απολογηθούν, ζήτησαν και πήραν οι δύο συλληφθέντες για τη φωτιά που ξέσπασε την περασμένη Δευτέρα στο Κρανίδι Αργολίδας, καθώς κατηγορούνται για πρόκληση εμπρησμού από αμέλεια.

Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό, οι οποίοι συνελήφθησαν από στελέχη της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συλλήψεις έγιναν με τη διαδικασία του αυτοφώρου, καθώς υπήρξε μαρτυρία στη ΔΑΕΕ για δύο άνδρες που έκαναν ηλεκτρολογικές εργασίες σε εργοτάξιο της περιοχής, κοντά στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα Amanzoe, η οποία και υπέστη κάποιες υλικές ζημιές.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι η φωτιά ξέσπασε μετά από βραχυκύκλωμα, την ώρα των συγκεκριμένων ηλεκτρολογικών εργασιών. Σύμφωνα δε με το newsit.gr, οι δύο συλληφθέντες, ένας 45χρονος Έλληνας και ένας 65χρονος Αλβανός, κηπουρός και συνεργάτης του, είχαν δουλέψει στο παρελθόν στο Amanzoe, ενώ η μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε όταν προσπάθησαν, όπως ομολόγησαν οι ίδιοι, να κλέψουν ρεύμα από το ξενοδοχείο, για να ηλεκτροδοτήσουν έναν οικίσκο που βρίσκεται εκεί κοντά, με αποτέλεσμα να προκληθεί βραχυκύκλωμα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και οι δυο άνδρες είναι, πλέον, αντιμέτωποι με διοικητικό πρόστιμο ύψους έως 30.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως, λόγω των ζημιών που υπέστη, το Amanzoe έπαυσε προσωρινά τη λειτουργία του, μέχρι αυτές να αποκατασταθούν πλήρως, με την ιδιοκτήτρια εταιρεία Grivalia Hospitality να επισημαίνει ότι όλοι οι κύριοι χώροι του ξενοδοχείου και όλες οι βίλες παραμένουν άθικτες και πλήρως λειτουργικές, ενώ μικρές, μόνο εξωτερικές ζημιές υπέστησαν κάποια pavilions (υπόστεγα).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This