Θρήνος στη Λαμία! Δεν πρόλαβε να χαρεί το μωράκι του ο 39χρονος εργάτης που καταπλακώθηκε στα μεταλλεία

Πατέρας ενός μωρού ο άτυχος μηχανικός - Είχε παντρευτεί πρόσφατα

Must Read

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας, μετά το τρομερό εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στις στοές των Μεταλλείων Βωξίτη.

Η τραγωδία σημειώθηκε όταν μετά από αποκόλληση βράχου στη στοά 617, το όχημα στο οποίο επέβαινε ένας 39χρονος μηχανικός, καταπλακώθηκε, με αποτέλεσμα ο άνδρας να χάσει τη ζωή του ακαριαία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 39χρονος μηχανικός είχε παντρευτεί την αγαπημένη του πριν από λίγο και βίωναν την πιο όμορφη περίοδο της ζωή τους, καθώς απέκτησαν ένα μωράκι. Πριν προλάβει να δει το παιδί του να χρονίζει, ο άτυχος πατέρας έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του εν ώρα εργασίας.

Μάλιστα, τοπικά ΜΜΕ, κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό Λαμιώτη, ο οποίος στο παρελθόν είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο της εστίασης.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, μετά από μεγάλη προσπάθεια των ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ που επιχείρησαν στο σημείο, ο άνδρας απεγκλωβίστηκε νεκρός και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι εκτός από τον 39χρονο, στη στοά εγκλωβίστηκαν άλλοι δύο εργάτες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.




Δείτε επίσης: Κατέρρευσε στοά στα Μεταλλεία Φωκίδας – Ένας νεκρός και 2 εγκλωβισμένοι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκάνδαλο εκατομμυρίων με κολοσσούς αναψυκτικών

Η αποκαλυπτική έρευνα της εφημερίδας «δημοκρατία» φέρνει στο φως το πάρτι των πολυεθνικών, καθώς δεν διαθέτουν την αναγκαία από τον νόμο «άδεια εμπορίας πόσιμου ύδατος»

More Articles Like This