Μ. Παγώνη: «Υπάρχει τεράστια υποστελέχωση στα νοσοκομεία στα νησιά, δεν υπάρχει κίνητρο»

Must Read

Αναφορά στην υποστελέχωση των νοσοκομείων ειδικά στα νησιά, έκανε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως πρέπει να γίνουν άμεσα προσλήψεις.

Η νέα μετάλλαξη Kraken συνεχίζει να παρελαύνει στις ΗΠΑ με τους επιστήμονες να παρατηρούν ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, η Ματίνα Παγώνη έκανε σαφές πως στην Ελλάδα τα κρούσματα δεν είναι πολλά. «Δεν έχουν αυξηθεί οι διασωληνώσεις. Υπάρχουν περισσότερα κρούσματα είναι η αλήθεια, αλλά οι εμβολιασμοί βοηθούν πολύ και σε αυτήν την μετάλλαξη και τα αντιικά φάρμακα» εξήγησε αρχικά.

Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στα νοσοκομεία στα νησιά, με την τεράστια υποστελέχωση.

«Πρέπει να γίνουν γρήγορα οι προσλήψεις των υγειονομικών σε όλη την Ελλάδα. Έχει γίνει ήδη η προκήρυξη για τις 780 θέσεις και πρέπει να τελειώσει τάχιστα, αλλά οι γιατροί δεν πηγαίνουν στην περιφέρεια γιατί δεν υπάρχει κίνητρο» τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This