Δολοφονία Καραϊβάζ: «Αν είναι να μπω στη φυλακή για να ξεχαστούν τα Τέμπη, να μπω», λέει ο 40χρονος που συνελήφθη

Αρνείται ότι έχει εμπλοκή και μιλά για «καλοστημένο» σίριαλ - Τι συμβαίνει με την πολυτελή Ferrari

Must Read

Καμία εμπλοκή με την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ δεν έχει ο 40χρονος που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα ενώ χαρακτηρίζει όσα γίνονται «καλοστημένο σίριαλ» και υποστηρίζει πως δέχεται να μπει στην φυλακή «αν είναι να ξεχαστούν τα Τέμπη».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή Tlive μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ανέφερε σχετικά με την εμπλοκή του στην δολοφονία:

«Εξηγήστε μου για ποιο λόγο είμαι κατηγορούμενος, για ένα μήνυμα που έστειλε ένας άγνωστος, που δεν τον έχουν βρει; Ήμουν πουθενά εγώ εκεί; Έχουν βρει ένα DNA, ένα τηλέφωνο; Ένα μήνυμα που έστειλε ένας άγνωστος, που δεν έχουν βρει την προέλευση, μετά από δυο χρόνια, με φωνάζουν εμένα και με κατηγορούν.

Αυτό είναι το ένα στοιχείο και το μοναδικό για τη δεύτερη δολοφονία. Αυτό είναι το στοιχείο που μου χρεώνει τη δεύτερη δολοφονία. Ότι κάποιος ξένος, που δεν τον έχουν βρει, έστειλε αυτό το μήνυμα και χρεώνει τέσσερα ονόματα. Σε αυτά τα τέσσερα ονόματα είμαι χρεωμένος, μόνο εγώ» αναφέρει αρχικά ο 40χρονος.

Πως το εξηγείτε αυτό;

Εσείς θα μου πείτε πως το εξηγείτε, για εγώ… είναι ανεξήγητο και είμαι εγώ να καταστραφεί η ζωή μου. Δεν έχω κάνει τίποτα.

Αυτό το είχαν από το ’21. Από το ’21 μέχρι σήμερα, σας είχαν ενοχλήσει ποτέ να σας πουν…

Ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ…

Ούτε εσάς, ούτε τον αδελφό σας;

Κανέναν και ποτέ. Αυτά τα μηνύματα τα δυο, έχουν τέσσερα ονόματα. Απ’ αυτά τα ονόματα, είμαι μόνο εγώ κατηγορούμενος.

Τα άλλα δυο ονόματα τα ξέρετε; Τα γνωρίζετε σαν πρόσωπα;

Τον έναν τον ξέρω, τον άλλο δεν τον ξέρω.

Γι’ αυτά τα τηλέφωνα που λένε, τα πακιστανικά, τι έχετε να πείτε;

Αυτά τα τηλέφωνα τα πακιστανικά… δεν έχω καμία σχέση, δεν ξέρω τον άνθρωπο, μάλιστα να θέλετε πηγαίνετε ρωτήστε τον άνθρωπο αν με ξέρει ή οτιδήποτε, δεν έχω πάει σε αυτό το μαγαζί, δεν γνωρίζω τον άνθρωπο, δεν έχουν χτυπήσει ποτέ οι γραμμές μου, δίπλα στις γραμμές αυτές.

Για το άσπρο βανάκι με το οποίο φέρεται ότι μετακινήθηκαν την ημέρα της δολοφονίας δήλωσε:

«Το φορτηγάκι είναι του αδελφού μου γιατί δουλεύει. Μπορεί να το δικαιολογήσει και να το αιτιολογήσει ο αδελφός μου αυτό το πράγμα. Εγώ δεν υπάρχω πουθενά. Δεν υπάρχω πουθενά, πουθενά, πουθενά. Σαν οντότητα, σαν DNA, σαν φωτογραφία, σαν παρουσία, σαν κεραία, σαν τηλέφωνο, σαν οτιδήποτε, σαν κάτι. Αυτό είναι ένα ωραίο, καλοστημένο σίριαλ. Την Τετάρτη με το καλό, θα ρωτήσω το λαό και τη δικαιοσύνη για ποιο λόγο με προφυλάκισαν.

Θεωρείτε δεδομένο ότι θα προφυλακιστείτε;

Αν είναι να απαλύνω εγώ τις μαμάδες και τους πατεράδες των παιδιών που χάθηκαν, την ψυχούλα τους, να μπω φυλακή και να ξεχαστούν τα Τέμπη, να μπω παιδιά, να μπω. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Εγώ είμαι σε άθλια κατάσταση. Τα παιδιά μου έχουν εκτεθεί, οι δουλειές μου έχουν εκτεθεί, η μητέρα μου κλαίει, χάνει τα δυο της αγόρια, χάνουμε τη ζωή μας.

Εσείς κάνατε αυτόν τον διάλογο με τη μητέρα σας που φάνηκε ότι …

Φυσικά τον κάναμε, φυσικά. Η μητέρα μου μιλούσε για την καθαριότητα, έχουμε μια καλή εταιρία, η οποία μας έχει δώσει 25 δουλειές, τις οποίες τις έχουμε δώσει σε έναν κύριο. Και για να κατέβει το αυτοκίνητο, να δουλέψει και να αξίζει τον κόπο, και να μην μπαίνει μέσα σαν επιχείρηση, πρέπει να μαζέψει άλλες 25 δουλειές.

Φάνηκε σαν εσείς να προσπαθούσατε να πείσετε την μαμά σας ότι…

Τι να πείσω; Θα διαβάσουμε τη δικογραφία όλοι μαζί και θα με κρίνει ο κόσμος. Αφού προωθώ εγώ τον εαυτό μου και δεν υπάρχει διαπλοκή εδώ μέσα. Κρίμα, λυπάμαι, λυπάμαι, στεναχωριέμαι για τη μανούλα του παιδιού που τον πυροβόλησαν, που τον σκότωσαν, αλλά κυρία μου δεν είμαι ο δολοφόνος, ούτε εγώ, ούτε ο αδελφός μου. Ψάξτε τους δολοφόνους. Ψάξτε τους δολοφόνους και κοιτάξτε μην τους κρύβουν κιόλας.



Το πολυτελές όχημα

Στο μεταξύ, κυκλοφορούν φήμες οι οποίες είναι ανεπιβεβαίωτες ότι ο 40χρονος που έχει συλληφθεί φέρεται να είχε στην κατοχή του μία Ferrari, η οποία εκτιμάται στα 180.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, το συγκεκριμένο πολυτελές αυτοκίνητο είχε τραβήξει το ενδιαφέρον των Αρχών, καθώς ο 40χρονος είχε αναρτήσει φωτογραφία με την Ferrari στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ μέχρι στιγμής η αστυνομική έρευνα δεν έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως έφτασε το όχημα στην κατοχή του.

Παράλληλα, μια ακόμα ανεπιβεβαίωτη πληροφορία αναφέρει πως ο πρώην ιδιοκτήτης του εν λόγω οχήματος ήταν ένας επιχειρηματίας που εκτελέστηκε από νονούς!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η Ferrari άνηκε σε άτομα του περιβάλλοντος του επιχειρηματία και μετά τη δολοφονία του βρέθηκε στην κατοχή του 40χρονου.

Στη δικογραφία γίνεται αναφορά για τη σχέση του κατηγορούμενου με τον επιχειρηματία, καθώς φαίνεται ότι ο 40χρονος ήταν από τα άτομα που είχαν επικοινωνήσει τελευταία μαζί του και μάλιστα του είχε ζητήσει να αναλάβει να του πουλήσει προστασία στα καταστήματα που διέθετε.






Αναμένονται τρεις νέες συλλήψεις

Ραγδαίες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις το επόμενο χρονικό διάστημα σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Μετά τις δύο πρώτες συλλήψεις που έγιναν την περασμένη εβδομάδα και αφορούσαν δύο αδέλφια, έναν 40χρονο και έναν 48χρονο, η Ελληνική Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει ακόμα περισσότερο και να περάσει χειροπέδες σε τρία ακόμα άτομα που εμπλέκονται.

Στα όσα αναμένεται να γίνουν το προσεχές διάστημα αναφέρθηκε στο Mega η δικηγόρος της οικογένειας Ρόη Παυλέα.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, θα υπάρξουν άλλες τρεις νέες συλλήψεις, αλλά η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί, γιατί όπως καταλαβαίνετε οι συλληφθέντες δεν είναι προς το παρόν ο ηθικός αυτουργός.

Το καλό είναι ότι η αστυνομία έχει αρχίσει να ερευνά την υπόθεση και έχει αποφασίσει να φτάσει μέχρι τον ηθικό αυτουργό ή τους ηθικούς αυτουργούς. Είμαι απόλυτα αισιόδοξη ότι θα βρεθεί ο ηθικός αυτουργός, καθώς όλα δένουν πλέον.

Υπάρχει και άλλη μία εκκρεμής δικογραφία που συνδέεται με τον Γιώργο, καθώς του παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα παράνομα και ορισμένες φορές νομίμως με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Πλέον το παζλ είναι έτοιμο να συμπληρωθεί, υπάρχει και πίεση από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση», είπε.

Η κ. Παυλέα αναφέρθηκε και στην οικογένεια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Σχετικά με την μητέρα του Παναγιώτα είπε ότι «όταν ανέφερα  ότι συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για τη δολοφονία του, δεν μπορούσε να πει τίποτα, καθώς έκλαιγε συνεχώς. Η κυρία Παναγιώτα πηγαίνει και κλαίει συνέχεια στον τάφο του γιου της, τον οποίο επισκέπτεται καθημερινά εδώ και δύο χρόνια. Χαρακτηριστικά η μητέρα του μου είχε πει: "πίστεψέ με Ρόη, ο Γιώργος ξέρει από πάνω ποιοι είναι οι δολοφόνοι του, γνωρίζει τα πάντα"».

Επίσης, μίλησε και για την αδερφή του η οποία μένει στην Γερμανία λέγοντας πως θα έρθει στην Ελλάδα ενώ ενημερώνεται για την υπόθεση.

Η δικηγόρος της οικογένειας είχε αναφέρει σε δηλώσεις της νωρίτερα σήμερα πως ο δημοσιογράφος παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ και το γνώριζε αυτό!

 



Δείτε επίσης:

Δικηγόρος οικογένειας Γ. Καραϊβάζ: «Θα γίνουν τρεις νέες συλλήψεις»

Υπόθεση Γιώργου Καραϊβάζ: «Υπήρχαν συνεργοί», λέει η Δημογλίδου – «Οδηγός» η εξιχνίαση για άλλες υποθέσεις

Συγκλονίζει η μητέρα του Γ. Καραϊβάζ: «Θέλω να πάω κοντά του» – «Συγχωρώ τους δολοφόνους» λέει η γυναίκα του

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: «Ήταν έτοιμος να αποκαλύψει συγκλονιστικά πράγματα για την μαφία»

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Θα ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις … Είναι θέμα χρόνου»

Ξεσπά η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ: Μόνη δικαίωση να βρεθεί ο εντολέας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This