Νέα Φιλαδέλφεια: Την Τρίτη απολογείται ο 43χρονος χούλιγκαν του Παναθηναϊκού

Κατηγορείται ότι καθοδηγούσε τους Κροάτες

Must Read

Την Τρίτη 22 Αυγούστου θα απολογηθεί ο 43χρονος Έλληνας που συνελήφθη για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Οι Αρχές θεωρούν πως ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού – γνωστός ως «σουβλατζής» – είχε, μαζί με άλλους Έλληνες, οργανωτικό ρόλο και καθοδηγούσαν τους Κροάτες χούλιγκαν, κάτι που γίνεται αντιληπτόα από τα βίντεο που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί.

Μεταξύ άλλων, ο 43χρονος χούλιγκαν κατηγορείται για συγκρότηση – ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βιαιοπραγία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία, οπλοχρησία.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του

Μετά τη σύλληψη του το απόγευμα της Παρασκευής οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι του «σουβλατζή» στην περιοχή του Γκύζη όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: κεντρική μονάδα υπολογιστή, δύο μεταλλικά μπαστούνια baseball, τρία κράνη, χρώματος μαύρου, συσκευή κινητού τηλεφώνου και ξύλινο στειλιάρι.

Μάλιστα το κινητό τηλέφωνο του 43χρονου θα αναλυθεί από τις Αρχές προκειμένου να βρεθούν τυχόν αποδεικτικά στοιχεία, ενώ μπορεί να γίνει και ανάκτηση για όσα τυχόν έχει φροντίσει να σβήσει τις ημέρες που ακολούθησαν μετά τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται ένας ακόμη Έλληνας χούλιγκαν, ο οποίος έχει παραδεχτεί μέσω αναρτήσεών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη συμμετοχή του στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια την μοιραία νύχτα για τον οποίο πιθανόν να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Διαβάστε επίσης: 

Νέα Φιλαδέλφεια: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού

Στειλιάρι και ρόπαλα του μπέιζμπολ βρέθηκαν στο σπίτι του χούλιγκαν που συνελήφθη – Άκαρπες οι έρευνες μέσω DNA

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This