Ανατροπή στην υπόθεση της 22χρονης Φαίης που είχε βρεθεί σε κουβέρτα στην Κυψέλη – Συνελήφθησαν η μητέρα και η αδερφή της

Αφορά και στην εμπορία ανθρώπων η κατηγορία καθώς φαίνεται πως την εξέδιδαν

Must Read

Ανατροπή και ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 22χρονης Φαίης Μπακογιώργου, η οποία είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα, το 2022, στην περιοχή της Κυψέλης. Συνελήφθησαν η μητέρα, η αδερφή και η γυναίκα μαστρωπός που φιλοξενούσε την έγκυο μητέρα τριών παιδιών.

Η 22χρονη Φαίη είχε βρεθεί 500 μέτρα από το σπίτι όπου διέμενε έξω από ένα πάρκινγκ. Τότε, ο πατέρας της είχε υποβάλει μήνυση και ζητούσε να διερευνηθεί ο τρόπος θανάτου της. Επιπλέον, είχε προσλάβει ειδικό ερευνητή για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η Βούλα Δημητριάδου, δικηγόρος του πατέρα της άτυχης γυναίκας, μίλησε για την υπόθεση: «Η κοπέλα βρέθηκε 500 μέτρα από το σπίτι της τυλιγμένη σε κουβέρτα. Με πρωτοβουλία του πατέρα μού ανατέθηκε αυτή η υπόθεση. Η σορός του κοριτσιού ταυτοποιήθηκε μετά από καιρό. Για ένα χρόνο δεν έγινε κάτι. Μετά υποβάλαμε εμείς μήνυση για να συνεχίσουν οι έρευνες. Έγινε η έρευνα από το Ανθρωποκτονιών και κατηγορούμενες είναι η μητέρα, η αδελφή και σπιτονοικοκυρά για κακουργηματικές πράξεις, μεταξύ αυτών και η ανθρωποκτονία. Αφορά και στην εμπορία ανθρώπων η κατηγορία. Η μητέρα και η αδελφή της φαίνεται πως την εξέδιδαν».

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι τρεις συλληφθείσες κατηγορούνται και για την δολοφονία μιας ηλικιωμένης γυναίκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This