«Όχι» του δήμου Πεντέλης για λειτουργία hot spot στην περιοχή

Must Read

Την πλήρη αντίθεση της στην λειτουργία hotspot στην Πεντέλη εξέφρασε η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά, μετά και τα σενάρια για την μετατροπή ιδιωτικής κλινικής της περιοχής σε δομή φιλοξενίας προσφύγων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου:

Με αφορμή τα σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με ιδιωτική κλινική του Δήμου Πεντέλης που βρίσκεται σε συζητήσεις με ΜΚΟ για τη μεταφορά μεταναστών στο Δήμο μας, η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά, επικοινώνησε με την κλινική προκειμένου να διαπιστώσει τη βασιμότητα της πληροφορίας και ο συνομιλητής της πράγματι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αυτό.

Η Δήμαρχος ενημέρωσε τον συνομιλητή της ότι ο χώρος είναι ακατάλληλος, δεν έχει τη νόμιμη χρήση, μιας και πρόκειται για κλινική και όχι για δομή φιλοξενίας και ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος θα εφαρμόσει τον νόμο και δεν θα επιτρέψει να γίνουν τέτοιες κινήσεις με προχειρότητα, έλλειψη προετοιμασίας και σκόπιμη αποφυγή συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

«To μεταναστευτικό, είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα για να αντιμετωπίζεται με σπασμωδικούς χειρισμούς. Όσο λοιπόν γίνεται αυτό, εμείς θα είμαστε σφόδρα αντίθετοι και δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί. Η δημοτική αρχή καθησυχάζει τους πολίτες ότι δεν θα αφήσει να λειτουργήσουν hotspot στο Δήμο. Όπως αποτελεσματικά, γρήγορα και με επιχειρήματα κινηθήκαμε στην περίπτωση της πτέρυγας Μπόμπολα, με την ίδια αποτελεσματικότητα θα λειτουργήσουμε και στην περίπτωση αυτή» τονίζει η Δήμαρχος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This