Επικαιροποίηση ΕΜΥ: Μέχρι το απόγευμα η κακοκαιρία στα Δωδεκάνησα – SOS για επικίνδυνες βροχές από τον Σάκη Αρναούτογλου

Ήδη υπάρχουν προβλήματα σε Ρόδο και Κρήτη

Must Read

Με νέα στοιχεία επικαιροποιήθηκε πριν από λίγο το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σχετικά με την κακοκαιρία που έχει ξεκινήσει από χθες το βράδυ να πλήττει αρκετές περιοχές κυρίως τα Δωδεκάνησα.

Δείτε βίντεο:

 

Σύμφωνα με την επικαιροποίηση:

«Ειδικότερα, βαρομετρικό χαμηλό στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, συνοδευόμενο από μέτωπο, κινείται ανατολικά πληρούμενο και προκαλεί ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς τοπικές χαλαζοπτώσεις στις νοτιοανατολικές περιοχές της χώρας.

Τα ισχυρά αυτά φαινόμενα θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται στα Δωδεκάνησα μέχρι και το απόγευμα».

Δείτε βίντεο:

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για τις βροχές

Στο μεταξύ, το καμπανάκι κρούει ο Σάκης Αρναούτογλου σχετικά με την κακοκαιρία τις επόμενες ώρες ειδικά στο νησί της Ρόδου.

Ειδικότερα, σε ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook τόνισε προς τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι βροχές μπορεί να είναι πιθανά επικίνδυνες.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Φίλες και φίλοι από την περιοχή της Ρόδου δείξτε σας παρακαλώ κάποια προσοχή τις επόμενες τρεις με τέσσερις ώρες καθώς αναμένονται έντονες-δυνητικά επικίνδυνες βροχές – καταιγίδες με βελτίωση προς το μεσημέρι και μετά! Καλημέρα σε όλες και σε όλους!».

Δείτε την ανάρτηση:

Προβλήματα σε Ρόδο και Κρήτη

Προβλήματα έχει προκαλέσει στην Ρόδο και την Κρήτη το κύμα κακοκαιρίας που έχει έρθει στην χώρα μας με κύρια χαρακτηριστικά τις έντονες βροχές και καταιγίδες και τους ισχυρούς ανέμους που φτάνουν έως και τα 9 μποφόρ.

Εξαιτίας της βροχής στην Αττική πλημμύρισαν δρόμοι στο Φάληρο με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται με δυσκολία. 

Στο νησί των Ιπποτών, σημειώθηκαν αρκετές πτώσεις δένδρων με την Πυροσβεστική να δέχεται αρκετές κλήσεις. Μάλιστα, στο κέντρο του νησιού, στην οδό Αγίου Φανουρίου, έπεσε ένα τεράστιο δέντρο και ευτυχώς που ήταν αρκετά πρωί και δεν υπήρχαν περαστικοί γιατί θα μπορούσε να σημειωθεί σοβαρός τραυματισμός.

Δείτε φωτογραφία:

Παράλληλα, όπως μεταδίδει η «Ροδιακή» υπήρξαν καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις των προγραμματισμένων δρομολογίων πλοίων και αεροπλάνων.

Ζημιές έχουν γίνει και σε φανάρια στην πόλη με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται με δυσκολία. Τέλος, υπήρξαν και ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος από τις 7 το πρωί.

Πλημμύρισαν δρόμοι στην Κρήτη

Άνοιξαν οι ουρανοί και σε αρκετές περιοχές της Κρήτης από χθες το βράδυ.

Στα νότια του νησιού οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στα χωριά Καραβόβρυση, Χρυσοστομος και Πλατιά Περάματα.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσόστομου, Γιώργος Παπαδάκης απηύθυνε έκκληση στον δήμο Φαιστού για παρέμβαση για να ανοίξει τους δρόμους.

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Κακοκαιρία: Προβλήματα σε Ρόδο και Κρήτη από την έντονη βροχόπτωση

Κακοκαιρία με ισχυρά φαινόμενα και τις επόμενες ώρες

Κυκλοφοριακό κομφούζιο για λίγα χιλιοστά… βροχής: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Ποσειδώνος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This