«Ο Νορβηγός δεν είναι ψυχασθενής, αλλά βίαιος», λέει η δικηγόρος της οικογένειας του αστυνομικού που μαχαιρώθηκε στην Θεσσαλονίκη

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας από την οικογένεια του ένστολου

Must Read

Συγκλονισμένη είναι ακόμα η οικογένεια του 32χρονου αστυνομικού ο οποίος έχασε την ζωή του όταν μαχαιρώθηκε από 44χρονο Νορβηγό σε μπυραρία της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Την ίδια στιγμή, όμως, θέλει να φτάσει την υπόθεση του χαμού του νεαρού στο τέρμα αναζητώντας την απονομή δικαιοσύνης.

Σήμερα, παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατέθεσε η οικογένεια.  Το πρωί, η συνήγορος της οικογενείας προσήλθε στον 4ο τακτικό ανακριτή που διενεργεί την κύρια ανάκριση, δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής.

Σε δηλώσεις που έκανε έξω από το δικαστήριο, η δικηγόρος της οικογένειας, Ανθούλα Ανάσογλου τόνισε ότι πρέπει να γίνει έρευνα για το πώς βρέθηκε ο δράστης στην χώρα μας:

«Η φωνή του παιδιού τώρα θα ξεκινήσει να ακούγεται. Η οικογένεια θρηνεί, θέλει να ησυχάσει και να ηρεμήσει, αλλά είμαστε εδώ όλοι μαζί, με εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, αλλά με κάθε τρόπο να συνεισφέρουμε. Με μάρτυρες, με πραγματογνώμονες, με όσους ξέρουν – και είναι πολλοί – τι έκανε ο κατηγορούμενος στη χώρα».

Όπως ισχυρίστηκε, «δεν είναι λίγοι αυτοί που γνωρίζουν ότι ο Νορβηγός πουλούσε παραμύθια για την ψυχασθένεια του και ξέρουν την βιαιότητα του χαρακτήρα του. Δεν ήρθε τυχαία στη χώρα μας αλλά ήταν μέλος διαφόρων οργανώσεων».

Δείτε τις δηλώσεις της:

Το χρονικό του εγκλήματος

Το έγκλημα συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Δεκεμβρίου, σε μπυραρία επί της οδού Κατσιμίδη, δίπλα ακριβώς από την έδρα των ΜΑΤ. Ο 32χρονος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. διασκέδαζε με τον συνομήλικο κουμπάρο του, όταν, υπό άγνωστες συνθήκες, ξέσπασε καβγάς με τον 44χρονο, θαμώνα στο ίδιο μαγαζί. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, υπήρξε λογομαχία για ασήμαντη αφορμή, στη συνέχεια της οποίας ο Νορβηγός μαχαίρωσε στο πόδι τον κουμπάρο. Ο 32χρονος έσπευσε να μεσολαβήσει και δέχθηκε θανατηφόρο τραύμα στον λαιμό.

Τι υποστήριξε ο αλλοδαπός

Στην απολογία του, ο αλλοδαπός κατηγορούμενος (διώκεται για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία), επικαλέστηκε κενά μνήμης λόγω της μέθης του, ενώ ανέφερε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και γι’ αυτό τον λόγο υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στις φυλακές Διαβατών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This