Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ για ανάμειξή του στο σαμποτάζ του server: «Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα»

«Παράνομη ενέργεια η διακοπή λειτουργίας του server», συμπλήρωσε

Must Read

Αλαλούμ επικρατεί τα τελευταία 24ωρα με αφορμή το σαμποτάζ στον σέρβερ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, που είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθεί η εξέταση των μαθημάτων την Δευτέρα. Χθες, ο Παντελής Βαϊνάς, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ είπε πως, «ζητήσαμε συμβολικά να γίνει διακοπή του server, το ζητήσαμε από τον αντιπρύτανη και έδωσε την έγκρισή του».

Ωστόσο, ο αντιπρύτανης Ευστάθιος Σταθόπουλος, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή, προειδοποίησε εκ νέου ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά όσων ισχυρίζονται τα παραπάνω, καθώς ο ίδιος μίλησε μόνο με τον προϊστάμενο και του είπε, «να τους μεταφέρει πως αυτό είναι δολιοφθορά».

«Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», απάντησε ο αντιπρύτανης, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για την ΕΔΕ που γίνεται για το γεγονός ότι έπεσε ο server, υπόθεση για την οποία έχει ήδη απολυθεί ένας υπάλληλος. «Η διακοπή ήταν για περίπου μία ώρα, αλλά κάποιες εξετάσεις αναβλήθηκαν. Στη συνέχεια όλες οι εξετάσεις έγιναν κανονικά», συμπλήρωσε ο αντιπρύτανης, εξηγώντας πως ορισμένα από αυτά τα μαθήματα έχουν ήδη εξεταστεί, ενώ για τα υπόλοιπα επαναπροσδιορίστηκαν οι ημερομηνίες εξέτασης.

Σε ερώτηση για το αν τεθεί εκ νέου ζήτημα διακοπής λειτουργίας του server, για τη μη πραγματοποίηση των εξετάσεων, ο ίδιος απάντησε αρνητικά. «Δεν τίθεται ζήτημα να ζητήσουν κάτι και να μπούμε σε διαπραγμάτευση. Είναι παράνομη ενέργεια, είναι σοβαρό», είπε και κατέληξε«Από ό,τι βλέπετε υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν κανένα δισταγμό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι, οι εξετάσεις γίνονται κανονικά και τα παιδιά δεν θα χάσουν την εξεταστική τους».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This