Ένας τραυματίας από σύγκρουση ΙΧ με ασθενοφόρο στο Ψυχικό – «Βουτιά» οχήματος στον Βροντάδο της Χίου

Must Read

Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σήμερα Πέμπτη σε Αθήνα και Χίο, με τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβησαν να ερευνώνται από τις Αρχές.

Όσον αφορά στην πρωτεύουσα, το τροχαίο συνέβη το μεσημέρι στον Φάρο Ψυχικού, όταν  κάτω από άγνωστες συνθήκες ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Πηγή φωτό: ethnos.gr

Σήμερα το πρωί, εξάλλου, οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα, στον Βροντάδο της Χίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού ιστότοπου chiosin.gr, το όχημα διέγραψε μια «τρελή» πορεία προτού «βουτήξει» στο νερό, στην περιοχή του Τάγματος στο ύψος του Περιφερειακού. Ο οδηγός του, πάντως, δεν τραυματίστηκε και κατάφερε να βγει μόνος του από το όχημά του, το οποίο ανελκύστηκε άμεσα με τη χρήση γερανού.

Πηγή φωτό: chiosin.gr

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού, ένα περιπολικό, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ βεβαιώθηκε πως από το τροχαίο δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This