Τραγωδία στην Κρήτη: «Ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

«Κάποιες από αυτές που είχαν, ήταν ληγμένες», συμπλήρωσε από την πλευρά του, ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Must Read

Βυθισμένος στο θρήνο είναι ο Άγιος Νικόλαος, της Κρήτης, από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του τραγικού θανάτου του 33χρονου Μανώλη Κριτσωτάκη, από ναυτική φωτοβολίδα. Ο νεαρός είχε βγει βόλτα στο καρναβάλι με δύο φίλους του και κρατούσε τη φωτοβολίδα ακριβώς μπροστά από την κοιλιά του, όταν στην προσπάθειά του να την πυροδοτήσει, εκείνη έσκασε και του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο συκώτι.

«Μετά την καρναβαλική παρέλαση, διασκεδάζαμε στα μαγαζιά εστίασης και κάποια στιγμή ακούσαμε έντονο κρότο», περιέγραψε σε τηλεοπτική εκπομπή, ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Λασιθίου και αυτόπτης μάρτυρας, Μιχάλης Πλακογιαννάκης και συνέχισε:

«Μετά από ένα λεπτό, μας ενημέρωσαν ότι κάποιος τραυματίστηκε. Λόγω της ιδιότητάς μου πήγα να δω αν χρειάζεται βοήθεια. Ήταν μια γιατρός εκεί, έδινε ήδη τις πρώτες βοήθειες. Είχε τις αισθήσεις του το παιδί όταν πήγα. (…) Μέχρι που έφυγε από εμάς, είχε τις αισθήσεις του. Στα 7 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο, μέσα στο νοσοκομείο προφανώς δεν κατάφεραν οι γιατροί να τον κρατήσουν στη ζωή».

Ο κ. Πλακογιαννάκης εξήγησε πως είχε σκάσει η φωτοβολίδα στην κοιλιά του 33χρονου Μανώλη. «Ήταν ανοιχτή πληγή μεγάλη. Εγώ δεν είδα τίποτα, την στιγμή που πήγα είχε σβήσει η φωτοβολίδα», κατέληξε.

«Αυτές οι φωτοβολίδες είναι πολύ επικίνδυνες»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης εξέφρασε την άποψη πως είναι τραγικό εορταστικές ημέρες να τις αμαυρώνουν τέτοια περιστατικά.

«Είναι τραγικό για ποιον λόγο χάνονται ζωές. Αυτές οι φωτοβολίδες είναι πολύ επικίνδυνες. Είχαμε το περιστατικό με τον αστυνομικό (σ.σ. στου Ρέντη)», επεσήμανε και συμπλήρωσε:

«Κάποιες από αυτές που είχαν, ήταν ληγμένες. Δεν είναι αστείο αυτό. Χρειάζεται ειδική άδεια για να κάνεις χρήση για οποιονδήποτε λόγο, τέτοιων φωτοβολίδων. Τις πουλάνε παντού, το ζήτημα είναι πως την χρησιμοποιείς».

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Μανώλη, στις 3:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας, στον Άγιο Νικόλαο.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως η οικογένεια του Μανώλη πριν από λίγα χρόνια είχε χάσει ένα ακόμα παιδί, ένα κορίτσι που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This