Αυξημένη επιφυλακή σε ισραηλινούς και εβραϊκούς στόχους στην Θεσσαλονίκη

Πού αυξήθηκε η αστυνομική παρουσία

Must Read

Επί ποδός!

Σε πλήρη επαγρύπνηση βρίσκεται η ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη όλο το 24ωρο, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας κυρίως έξω από ισραηλινούς και εβραϊκούς στόχους, ειδικά μετά και τις τελευταίες εξελίξεις. Ουσιαστικά μετά την «απάντηση» του Ισραήλ στο Ιράν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ενίσχυση των μέτρων άρχισε λίγα 24ωρα πριν την επίθεση του Ιράν, καθώς έπειτα υπήρχε μεγαλύτερη κλιμάκωση.

Από το πρωί της προηγούμενης Κυριακής, έχουν ενισχυθεί οι δυνάμεις έξω από την ισραηλιτική κοινότητα και τη Συναγωγή στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου και την Συναγωγή στην οδό Συγγρού. Διαρκώς υπάρχουν περιπολικά έξω από το κτίριο και δυνάμεις των ΟΠΚΕ.

Στο εβραϊκό σχολείο στην οδό Φλέμινγκ είναι έντονη η αστυνομική παρουσία με περιπολικά και αυξημένη φύλαξη υπάρχει από την αρχή μάλιστα του πολέμου, τόσο στην έναρξη των μαθημάτων όσο και στο σχόλασμα των μαθητών. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εναλλάσσονται άλλωστε και έξω από το Εβραϊκό Μουσείο. Η ανησυχία είναι μήπως λόγω Πάσχα κάποιοι επιχειρήσουν ένα χτύπημα σε μια μέρα με υψηλό συμβολισμό.

Σύμφωνα με πηγές από την ΕΛΑΣ, την συγκεκριμένη περίοδο τα κτίρια που συνδέονται με την ισραηλιτική και την εβραϊκή κοινότητα έχουν ξεπεράσει σε επιτήρηση ακόμα και τους πιθανούς στόχους που έχουν σχέση με τις ΗΠΑ και την Τουρκία στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This