Ποδήλατα, μοτοσυκλέτες, καρότσια, κάδοι! Από όλα έχει ο βυθός στον Θερμαϊκό (video)

Must Read

Απ’ όλα έχει ο… μπαχτσές και απ’ όλα έχει και ο βυθός του Θερμαϊκού, όπου εντοπίζονται διάφορα πεταμένα αντικείμενα, τα οποία προκαλούν ερωτήματα για το μυαλό -αν υπάρχει- αυτών που τα πέταξαν…
Νέα επιχείρηση εντοπισμού ηλεκτρικών πατινιών και όχι μόνο στήθηκε χθες στον Θερμαϊκό Κόλπο. Η ρίψη πατινιών στη θάλασσα φαίνεται ότι αποτέλεσε κάποιου είδους «μόδα» το προηγούμενο χρονικό διάστημα, κάτι που στοίχισε στον Θερμαϊκό, καθώς τα υγρά των μπαταριών τους είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα και μολύνουν το νερό.

Για να εντοπιστούν τα… απίστευτα έγινε «χαρτογράφηση» του βυθού με τη συνδρομή ειδικού τηλεκατευθυνόμενου υποβρύχιου οχήματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου. Οι χειριστές του οχήματος εντόπιζαν τα αντικείμενα μέσω της κάμερας που διαθέτει και έπειτα αναλάμβαναν την ανάσυρσή τους, μη μπορώντας να πιστέψουν τι έβλεπαν.

Θερμαϊκός από voria

Συνολικά εντοπίστηκαν 45 στίγματα στον βυθό από ηλεκτρικά πατίνια, ηλεκτρικά ποδήλατα, μοτοσικλέτες, εξωλέμβιες μηχανές, καρότσι σούπερ μάρκετ και κάδο απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης! Μάλιστα, το ποδήλατο είχε πιάσει και αχινούς…

Ποδήλατο από βυθό

 

Όπως έγινε γνωστό, η εν λόγω έρευνα κάλυψε το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης μέχρι το ύψος του Ναυτικού Ομίλου. Τις επόμενες ημέρες, αφού καταγραφούν όλα τα στίγματα που υπάρχουν, θα μπουν στα νερά του κόλπου δύτες και θα καθαρίσουν τον πυθμένα της θάλασσας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες εργαζόμενοι του δήμου, συνοδεία του αρμόδιου αντιδημάρχου, Σωκράτη Δημητριάδη, «ψάρεψαν» με αυτοσχέδιο καλάμι τα πατίνια, που βρίσκονταν στον βυθό κοντά στο πλακόστρωτο της παραλίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This