Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης δώρισε θερμικές κάμερες για τη «μάχη» στον Έβρο

Σε μια προσπάθεια να στηρίξει το έργο των ελληνικών Αρχών στον Έβρο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης προχώρησε στη δωρεά δύο θερμικών καμερών αξίας 9.000 ευρώ. Πρόκειται για εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που εντοπίζει κίνηση ανθρώπων ή οχημάτων σε απόσταση 2.000 μέτρων, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες ή το σκότος.

Η παράδοση των καμερών πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του διοικητή της 12ης Μεραρχίας Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη. Παραδίδοντας τον εξοπλισμό στον υποστράτηγο Αγγελο Χουδελούδη, ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Κλεόβουλος Θεοτόκης τόνισε ότι με τον τρόπο αυτό οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης αισθάνονται ότι συμμετέχουν στην ιερή πατριωτική προσπάθεια των στρατιωτών και των στελεχών, που είναι κοπιώδης και αγωνιώδης τις τελευταίες εβδομάδες στη γραμμή των συνόρων.

Δείτε επίσης: Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι Βολιώτες κάνουν… ταξίδι αναψυχής στην Τουρκία

«Σας παραδίδουμε αυτόν τον εξοπλισμό για να διευκολύνουμε το έργο σας. Άλλωστε, εκτός από επαγγελματίες, είμαστε και γονείς και εσείς σήμερα διοικείτε τα παιδιά μας, τα παιδιά του ελληνικού λαού» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοτόκης.

ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ