Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης δώρισε θερμικές κάμερες για τη «μάχη» στον Έβρο

Must Read

Σε μια προσπάθεια να στηρίξει το έργο των ελληνικών Αρχών στον Έβρο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης προχώρησε στη δωρεά δύο θερμικών καμερών αξίας 9.000 ευρώ. Πρόκειται για εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που εντοπίζει κίνηση ανθρώπων ή οχημάτων σε απόσταση 2.000 μέτρων, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες ή το σκότος.

Η παράδοση των καμερών πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του διοικητή της 12ης Μεραρχίας Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη. Παραδίδοντας τον εξοπλισμό στον υποστράτηγο Αγγελο Χουδελούδη, ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Κλεόβουλος Θεοτόκης τόνισε ότι με τον τρόπο αυτό οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης αισθάνονται ότι συμμετέχουν στην ιερή πατριωτική προσπάθεια των στρατιωτών και των στελεχών, που είναι κοπιώδης και αγωνιώδης τις τελευταίες εβδομάδες στη γραμμή των συνόρων.

Δείτε επίσης: Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι Βολιώτες κάνουν… ταξίδι αναψυχής στην Τουρκία

«Σας παραδίδουμε αυτόν τον εξοπλισμό για να διευκολύνουμε το έργο σας. Άλλωστε, εκτός από επαγγελματίες, είμαστε και γονείς και εσείς σήμερα διοικείτε τα παιδιά μας, τα παιδιά του ελληνικού λαού» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοτόκης.

ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This