Τάκης Θεοδωρικάκος: Την 25η Μαρτίου να σηκώσουμε ψηλά τη γαλανόλευκη

Must Read

Μπορεί να ματαιώθηκαν οι παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 λόγω της πανδημίας, αλλά η 25η Μαρτίου είναι μια ημέρα ανώτερων συμβολισμών, που εξακολουθεί να στέλνει τα δικά μας μηνύματα ενότητας του έθνους.

Σε αυτούς τους πρωτόγνωρους καιρούς καλούμαστε όλοι οι Έλληνες να τιμήσουμε την επέτειο της Παλιγγενεσίας, υψώνοντας μεθαύριο τη γαλανόλευκη στα μπαλκόνια, στα παράθυρα, αλλά και στις προθήκες των καταστημάτων που παραμένουν ανοιχτά. Με αυτή την κίνηση θα δώσει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα το «παρών», τιμώντας όχι μόνο τους ήρωες του 1821, αλλά και τους σημερινούς ήρωες, τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και όσους δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για να περάσουμε αυτό τον κάβο.

Τις ίδιες σκέψεις εξάλλου κάνει και η ίδια η κυβέρνηση, καθώς ο Τάκης Θεοδωρικάκος έχει ήδη αποστείλει εγκύκλιο προς τις περιφέρειες και τους δήμους με την οποία καλεί τις Αρχές και τους πολίτες να υψώσουν σε όλες τις υπηρεσίες και στα μπαλκόνια των κατοικιών τους την ελληνική σημαία.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να πετάξουν την Τετάρτη πάνω από το κέντρο της Αθήνας αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας. Αν και δεν έχει παρθεί ακόμη οριστική απόφαση, οι πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών ανήμερα της επετείου αναμένεται να δώσουν ένα μήνυμα ελπίδας στους Έλληνες, ενώ δεν θα συνεπάγεται κάποιο κόστος, καθώς τα αεροσκάφη μας πετούν ούτως ή άλλως λόγω των τουρκικών προκλήσεων. Σημειώνεται ότι αντίστοιχη πρωτοβουλία είχε λάβει πριν από λίγες μέρες Ιταλός αλεξιπτωτιστής, ο οποίος πέταξε πάνω από τη Ρώμη ξεδιπλώνοντας μια τεράστια ιταλική σημαία.

Δείτε επίσης: Η πλήρης λίστα των ΚΑΔ που υπάγονται στην παράταση καταβολής βεβαιωμένων οφειλών και ΦΠΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This