Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021

Προσφορές για δωρεάν χρόνο ομιλίας και χρήσης δεδομένων internet από Wind & Vodafone

Δωρεάν χρόνο σύνδεσης ομιλίας και σύνδεσης στο Internet ανακοίνωσαν, μετά την Cosmote, τόσο η Wind, όσο και η Vodafone, σε μια προσπάθεια στήριξης της τηλεργασίας των πολιτών, κατά την περίοδο εφαρμογής των εκτάκτων μέτρων λόγω κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, για 30 ημέρες η Wind προσφέρει δωρεάν στους ιδιώτες συμβολαίου καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής 15 GB και 1.500 λεπτά προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. Επίσης, παρέχονται 1.500 MB σε όλους τους συνδρομητές Wind που βρίσκονται στην Ιταλία και την Ισπανία. Στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις παρέχονται 15 GB και 1.500 λεπτά προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε.

Η Vodafone προσφέρει από τις 20 Μαρτίου στους ιδιώτες 400 δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα σταθερής για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά στην Ελλάδα και διεθνή σταθερά 47 χωρών και 50% έκπτωση σε όλα τα συμπληρωματικά πακέτα δεδομένων κινητής Giga Boost.

Στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις παρέχει 400 δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα ADSL και VDSL για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά στην Ελλάδα και διεθνή σταθερά 47 χωρών, και 50% έκπτωση σε όλα τα συμπληρωματικά πακέτα δεδομένων κινητής Giga Boost.

Διαβάστε επίσης: Δωρεάν παροχές από την COSMOTE λόγω της πανδημίας – Τι δίνει από σήμερα στους συνδρομητές της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ