Συνελήφθη ένας 20χρονος που φέρεται να πυροβόλησε τον Ελληνοαμερικάνο αστυνομικό

Must Read

Συνεχίζει να «παλεύει» με τον θάνατο ο Ελληνοαμερικανός αστυνομικός τον οποίο πυροβόλησαν  στο κεφάλι το βράδυ της Δευτέρας στο Λας Βέγκας, κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Σύμφωνα με το δίκτυο FOX 5 ένας 20χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για τον τραυματισμό του Ελληνοαμερικανού αστυνομικού και κρατείται.

Ο ύποπτος, σύμφωνα με την Las Vegas Review-Journal ονομάζεται Έντγκαρ Σαμανιέγκο και φέρεται να πυροβόλησε κατά αστυνομικών τραυματίζοντας σοβαρά τον Σέι Μικαλόνις την ώρα που επιχειρούσαν να διαλύσουν ομάδα διαδηλωτών.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν ο Έντγκαρ Σαμανιέγκο συμμετείχε στη διαδήλωση, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε συλληφθεί και στο παρελθόν, κατηγορούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This