Σοβαρά επεισόδια στις Βρυξέλλες, ξύλο και πλιάτσικο σε καταστήματα (video)

Must Read

10.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Place Poelaert στις κεντρικές Βρυξέλλες για να διαμαρτυρηθούν ενάντια σε αυτό που θεωρούν ως αστυνομική βία και ρατσισμό εναντίον μη Ευρωπαίων.

Η διαμαρτυρία διοργανώθηκε από το Βελγικό Δίκτυο Black Lives Matter. Οι σε μεγάλο βαθμό ειρηνικές διαδηλώσεις ακολουθήθηκαν από ταραχές και λεηλασίες, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα περισσότερες από 150 συλλήψεις.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που ανέβηκαν στα social media, μερικοί «ακτιβιστές» πέταξαν μπουκάλια, πέτρες και άλλα αντικείμενα στην αστυνομία, ενώ άλλοι έσπασαν παράθυρα και λεηλάτησαν καταστήματα στην περιοχή Louise της πόλης.

Τελικά, η αστυνομία αναγκάστηκε να αναπτύξει κανόνια νερού και δακρυγόνα για να διαλύσει τον βίαιο όχλο. Τραυματίστηκαν συνολικά 28 αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This