Σοκάρει η τρομαγμένη φωνή του 4χρονου κοριτσιού που έμεινε 24 ώρες κάτω από τα συντρίμμια (video)

Must Read

Οι πολίτες της Βηρυτού ψάχνουν σε απόγνωση μέσα στα συντρίμμια της πόλης, για να καταφέρουν να βρουν αγαπημένα τους πρόσωπα που αγνοούνται.

Οι επιχειρήσεις διάσωσης αυτών που καταπλακώθηκαν από τα κτήρια που ισοπέδωσε η έκρηξη στη Βηρυτό, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ συγκλονίζει η διάσωση ενός τετράχρονου κοριτσιού που βρισκόταν εγκλωβισμένο στα χαλάσματα.

Στο βίντεο που κάνει το γύρω του κόσμου, φαίνονται οι διασώστες να προσπαθούν να απομακρύνουν τα συντρίμμια που πλάκωναν το μικρό παιδί για τουλάχιστον 24 ώρες, ενώ τη στιγμή που διακρίνεται το κεφάλι του, το κοριτσάκι αντιδρά και ακούγεται η τρομαγμένη φωνή του, καθώς οι διασώστες το ανασύρουν ζωντανό.

Ο αριθμός εκείνων που αγνοούνται παραμένει τεράστιος , ενώ εχθές καταγράφηκε σε βίντεο και η διάσωση ενός άνδρα από τα τα χαλάσματα ενός κτηρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This