Νοτιοκορεάτης διπλωμάτης δηλώνει ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα και θα αναλάβει τα ηνία η αδερφή του

Must Read

Εδώ και καιρό επικρατούν οι φήμες ότι ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, δεν είναι καλά στην υγεία του. Τις φήμες αυτές φαίνεται να επαληθεύει Τσανγκ Σονγκ Μιν, πρώην συνεργάτης του εκλιπόντος Νοτιοκορέατη προέδρου Κιμ Ντάε Γιουνγκ, ο οποίος ισχυρίστηκε πως η Βόρεια Κορέα κρύβει την αλήθεια σχετικά με την υγεία του ηγέτη της.

Συγκεκριμένα,o Νοτιοκορεάτης Διπλωμάτης, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ: «Εκτιμώ ότι είναι σε κώμα, αλλά δεν έχει τελειώσει η ζωή του» και συνέχισε λέγοντας ότι τα ηνία θα τα αναλάβει η 33χρονη αδερφή του ηγέτη Κιμ Γιο Γιονγκ: «Δεν έχει ακόμη σχηματιστεί μια πλήρης δομή διαδοχής και έτσι η Κιμ Γιο Γιονγκ έρχεται στο προσκήνιο καθώς το κενό εξουσίας δεν μπορεί να διατηρηθεί για παρατεταμένη περίοδο»

Μολονότι τα ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας έδωσαν στο φως της δημοσιότητας, φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν να παρευρίσκεται, την περασμένη Πέμπτη, σε κυβερνητική συνεδρίαση, ωστόσο το Reuters δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει την γνησιότητά τους.

Σύμφωνα με πηγές από τις νοτιοκορεατικές μυστικές υπηρεσίες, ο Κιμ Γιονγκ Ουν προήγαγε την αδερφή του ως υπαρχηγό στην Πονγιάνγκ, καθιστώντας την επικεφαλή της πολιτικής της χώρας έναντι των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας ισχυριζόμενος ότι θέλει να αποβάλει λίγο από το βάρος της εξουσίας από πάνω του.

Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This