Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Guardian: Ο Τραμπ ζήτησε από την Σάντερς να «κοιμηθεί» με τον Κιμ «για την ομάδα!»

Μια νέα αποκάλυψη αναφορικά με μια… ανήθικη πρόταση που της έκανε -αστειευόμενος- ο Ντόναλντ Τραμπ, κάνει, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Τρίτη, η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με τον «Guardian», στην κατοχή του οποίου περιήλθε αντίγραφο της έκδοσης που θα κυκλοφορήσει με τίτλο «Μιλώντας για τον εαυτό μου – Πίστη, Ελευθερία και η μάχη για τις ζωές μας μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ», η Σάντερς αναφέρεται σε ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του πρώην προϊσταμένου της με τον Κιμ Γιόνγκ Ουν στη Σιγκαπούρη, τον Ιούνιο του 2018.

Στη διάρκεια των επαφών, η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου σήκωσε το βλέμμα της και, όπως γράφει στο βιβλίο, «παρατήρησα ότι ο Κιμ είχε καρφώσει το βλέμμα του πάνω μου. Τα βλέμματά μας διασταυρώθηκαν και ο Κιμ μού έγνεψε και φάνηκε να μου κλείνει το μάτι. (…) Το μόνο που σκεπτόμουν ήταν: “Τι έγινε; Σίγουρα ο Κιμ δεν με κοίταξε έτσι”».

«Ο Κιμ σού την έπεσε!»

Λίγο αργότερα, όταν βρέθηκε με τον Τραμπ στην προεδρική λιμουζίνα, η Σάντερς ανέφερε το συμβάν στον πρόεδρο των ΗΠΑ. «Ο Κιμ σού την έπεσε!», είπε ο Τραμπ. «Αλήθεια το έκανε!». Η Σάντερς, που είναι πιστή χριστιανή, του απάντησε: «Σας παρακαλώ, κύριε, σταματήστε!».

Ωστόσο, απτόητος ο πρόεδρος της είπε, ξεσπώντας σε γέλια: «Λοιπόν, Σάρα, κανονίστηκε. Θα πας στη Βόρεια Κορέα και θα κοιμηθείς με τον Κιμ για την ομάδα! Θα λείψεις από τον άνδρα και τα παιδιά σου, αλλά θα γίνεις ηρωίδα για τη χώρα σου!»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ