Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Παράνοια! Ο εκπρόσωπος του Ερντογάν καταριέται την «δημοκρατία»!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Απασφάλισε και έδειξε το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας ο εκπρόσωπος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Καλίν. Σύμφωνα με την Χουριέτ, ο τούρκος αξιωματούχος που υπενθυμίζουμε, εκφράζει τις θέσεις του ίδιου του Ερντογάν, δήλωσε αναφορικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «δημοκρατία»:

«Αυτό είναι κάτι που το καταγγέλλω με τον πιο έντονο τρόπο, το αναθεματίζω και το καταριέμαι. Διότι αυτός ο τίτλος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Ελευθεροτυπία και την ελευθερία έκφρασης. Είναι μία προβοκάτσια»

Μιλάμε για πρωτοφανή παράνοια, από έναν άνθρωπο που έχει πλειοδοτήσει σε δηλώσεις μίσους κατά των Ελλήνων, που φτάνουν στο επίπεδο της ευθείας πολεμικής απειλείς.

Το λυπηρό όμως είναι ότι ο´Ελληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, αντί να απαντήσει στους τούρκους όπως πρέπει, καταδίκασε την εφημερίδα δημοκρατία, ως άλλος Καλίν! Λες και η Ελλάδα είναι ακόμη οθωμανική επαρχία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ