Ο Κιμ δημιουργεί 25.000 κατοικίες για τους πληγέντες των τυφώνων!

Tο μεγαλεπήβολο σχέδιο θα ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη πενταετία

Must Read

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιτήρησε το μεγαλεπήβολο σχέδιο της ανοικοδόμησης των πόλεων που χτυπήθηκαν -και κάποιες καταστράφηκαν- από τους τυφώνες των τελευταίων εβδομάδων, καθώς έχει βάλει στόχο τη δημιουργία 25.000 κατοικιών μέσα στην επόμενη πενταετία.

Σύμφωνα με τα κρατικά ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας, επρόκειτο για την πιο πρόσφατη επίσκεψη του Κιμ στις περιοχές που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ η εφημερίδα «Rodong Sinmun» παρουσίασε χθες στο πρωτοσέλιδό της τον Βορειοκορεάτη ηγέτη να χαμογελάει μπροστά από σειρές νέων κατοικιών με κόκκινες και κυανές σκεπές και άσπρους τοίχους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This