Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν «βρέθηκε» ύστερα από έναν χρόνο

«Εξαφανισμένη» για ένα χρόνο

Must Read

Η σύζυγος του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της εδώ και λίγο περισσότερο από έναν χρόνο, βάζοντας τέλος σε μια απουσία που είχε αποδοθεί από ορισμένους στον κορωνοϊό και από άλλους σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.

Η Ρι Σολ Γιου, η οποία φέρεται ότι είναι περίπου 30 ετών, συνόδευσε τον σύζυγό της σε μια συναυλία του Θεάτρου Μανσουντάε στην Πιονγιάνγκ με την ευκαιρία της επετείου της γέννησης του πατέρα και προκατόχου του τελευταίου, του Κιμ Γιονγκ Ιλ. «Οταν ο γενικός γραμματέας εισήλθε στην αίθουσα μαζί με τη σύζυγό του Ρι Σολ Γιου υπό τους ήχους μιας μουσικής υποδοχής, όλοι οι συμμετέχοντες τούς επευφήμησαν ζητωκραυγάζοντας» μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Η Ρι Σολ Γιου είχε να εμφανιστεί δημοσίως από τον Ιανουάριο 2020, σε μια εκδήλωση που συνδεόταν με το σεληνιακό νέο έτος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This