Εμφανίστηκε η νόθα κόρη του Φρανκ Σινάτρα

Η 63χρονη ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της είχε αρνηθεί να τη συνατήσει

Must Read

Το εξώγαμο παιδί που ο Σινάτρα θέλησε να κρατήσει κρυφό όταν πληροφορήθηκε την ύπαρξή του υποστηρίζει ότι είναι 63χρονη Αυστραλή. Αν και δεν κατάφερε να συναντήσει ποτέ τον τραγουδιστή που ήταν γνωστός ως «Η φωνή», άλλαξε το επίθετό της σε Σινάτρα και τώρα γράφει την αυτοβιογραφία της για να μιλήσει ανοιχτά για την ιστορία της.

Η Ντίνα Σινάτρα, που γεννήθηκε στο Λονδίνο, αλλά ζει στο Σίδνεϊ με τους δύο γιους της, αποκάλυψε τις προθέσεις της σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Daily Mail Australia».

Υποστήριξε ότι η ηθοποιός μητέρα της Εύα Μπάρτοκ ερωτεύτηκε παράφορα τον Φρανκ Σινάτρα όταν τον συνάντησε σε πάρτι στο Χόλιγουντ, στα τέλη της δεκαετίας του ’50. Εκείνη είχε πάρει το τέταρτο διαζύγιό της και ο τραγουδιστής ήταν παντρεμένος με την Αβα Γκάρντνερ. Επειτα από τρεις μήνες ερωτικής σχέσης η Μπάρτοκ πήγε στο Λονδίνο, όπου διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος.

Αρνήθηκε να τη συναντήσει

Δεν το ανακοίνωσε όμως στον Σινάτρα, διότι οι επικεφαλής της θρησκευτικής οργάνωσης Subud, στην οποία ανήκε, της το απαγόρευσαν. Η Μπάρτοκ γέννησε την Ντίνα και έζησαν για τρία χρόνια σε χώρο της Subud στην Ινδονησία, ενώ στη συνέχεια μετακόμισαν στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ. Η Ντίνα όταν ήταν έφηβη θέλησε να συναντήσει τον Σινάτρα, όμως εκείνος αρνήθηκε, αν και δέχτηκε να παραλάβει φωτογραφία της. Σε επιστολή που ο Σινάτρα φέρεται ότι έστειλε στην Μπάρτοκ τής έγραψε ότι ήδη είχε πολλά μπλεξίματα με τα νόμιμα παιδιά του και δεν ήθελε να αναγνωρίσει άλλο ένα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This