Τρίτη 11/5/2021

Η Ούρσουλα πανηγυρίζει για τον εμβολιασμό του 25% των Ευρωπαίων πολιτών! (video)

«Θα έχουμε αρκετές δόσεις για να εμβολιάσουμε το 70% των ενήλικων έως τον Ιούλιο»

H Ευρώπη τρέχει σαν… παλαβή να προλάβει το φετινό καλοκαίρι, όπως φανερώνει το γεγονός ότι οι εμβολιασμοί προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτό σχολιάζει με σχετική ανάρτησή της στο Twitter η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, μην κρύβοντας, όπως είναι αναμενόμενο, την ικανοποίησή της. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην εν λόγω ανάρτηση, στην Ε.Ε. έχουμε ήδη ξεπεράσει τους 150 εκατ. εμβολιασμούς, με τον έναν στους τέσσερις Ευρωπαίους πολίτες να έχει λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού.

Η πρόεδρος της Κομισιόν διαβεβαιώνει πως ο στόχος της ανοσίας πλησιάζει διαρκώς: «Θα έχουμε αρκετές δόσεις για να εμβολιάσουμε το 70% των ενήλικων Ευρωπαίων πολιτών έως τον Ιούλιο».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν: «Ο εμβολισμός επιταχύνεται σε ολόκληρη την ΕΕ: Μόλις ξεπεράσαμε τους 150 εκατ. εμβολιασμούς. Το 25% των Ευρωπαίων πολιτών έχουν λάβει την πρώτη δόση εμβολιασμού. Θα έχουμε αρκετές δόσεις για να εμβολιάσουμε το 70% των ενήλικων Ευρωπαίων πολιτών έως τον Ιούλιο».

  • Δείτε την:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ