Σοκάρουν οι φωτογραφίες του Κιμ Γιόνγκ Ουν, που τον δείχνουν να έχει μείνει μισός!

Τι απαντά η Βόρεια Κορέα για το αιφνίδιο αδυνάτισμα του ηγέτη της

Must Read

Φανερά αδυνατισμένος εμφανίστηκε ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Στην πλέον πρόσφατη εμφάνιση του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν φάνηκε να έχει υποστεί δραματική απώλεια βάρους όταν μίλησε σε μια συνεδρίαση του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος. Η σωματική διάπλαση της Kim έχει συρρικνωθεί αισθητά τους τελευταίους μήνες εν μέσω αναφερόμενων ελλείψεων τροφίμων.

Οι φωτογραφίες του ισχυρού άνδρα της Βόρειας Κορέας τράβηξαν την προσοχή της κοινής γνώμης λόγω της φαινομενικά γρήγορης απώλειας βάρους του.

Ο Κιμ είναι περίπου 170 εκατοστά και κάποτε φέρεται να ζύγιζε 130 κιλά, μετρήσεις που θα τον έβαζαν ως παχύσαρκο στην κλίμακα ΔΜΣ (Δείκτης Μάζας Σώματος). Ωστόσο, ο Κιμ χάνει σταθερά τα κιλά Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας τον Ιούνιο να περιγράφουν την απώλεια βάρους του ως «συμπαράσταση στις δύσκολες ώρες που περνά το έθνος»!

Μισός έμεινε ο Κιμ!

Σοβαρές πλημμύρες και προβλήματα εφοδιασμού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού φέρεται να έχουν προκαλέσει ελλείψεις τροφίμων στη Βόρεια Κορέα, με το κλείσιμο των συνόρων με την Κίνα να επιδεινώνει περαιτέρω το πρόβλημα.

Η κυβέρνηση και ο ίδιος ο Κιμ φαίνεται να έχει αναγνωρίσει αυτό το πρόβλημα, δηλώνοντας ότι ο ηγέτης «τρώει λιγότερο για χάρη της χώρας»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This