Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν καβάλα στο άτι αναλογίζεται τα… θαυμαστά επιτεύγματά του για το 2021!

Το επικό βίντεο, με πρωταγωνιστή τον βορειοκορεάτη ηγέτη, και τίτλο «2021: Η Μεγάλη Χρονιά της Νίκης», μεταδίδεται σε πανεθνικό δίκτυο

Must Read

Όσο κι αν φαντάζει απίστευτο, οι πολυτάλαντοι κινηματογραφιστές του Κιμ Γιονγκ Ουν κατάφεραν να χωρέσουν σε ένα βίντεο διάρκειας μόλις 5 λεπτών όλα τα… θαυμαστά επιτεύγματα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, για τη χρονιά που μας πέρασε!

Το συγκεκριμένο επικό -φυσικά- βίντεο, με τίτλο «2021: Η Μεγάλη Χρονιά της Νίκης», μεταδίδεται από όλα τα βορειοκορεάτικα ΜΜΕ και έχει ως πρωταγωνιστή του, ποιον άλλον, τον ίδιο τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος κάνει τον απολογισμό του και «διαφημίζει» τα επιτεύγματά του, όπως συνηθίζει στα γνωστά προπαγανδιστικά βίντεο που κατά καιρούς προβάλλονται σε πανεθνικό δίκτυο.

Άλλωστε, κάθε εμφάνιση του Κιμ, όπως η πρόσφατη μετά της -για καιρό εξαφανισμένης- συζύγου του αποτελούν, πιθανότατα, και τη μοναδική είδηση στα κεντρικά δελτία των τηλεοπτικών σταθμών της χώρας.

Το βίντεο ξεκινά με τον Κιμ να ιππεύει το άλογό του με φόντο το ηλιοβασίλεμα και συνεχίζει με στιγμές από την «καθημερινότητα» του και της κοπιαστικής εργασίας του. Επιθεωρήσεις, συμβούλια, εκτοξεύσεις πυραύλων… Το επικό βίντεο κλείνει με τον Κιμ να καλπάζει στα δάση της Βόρειας Κορέας, όπου, καβάλα στο άλογο, κανείς δεν μπορεί να τον φτάσει!

  • Δείτε το βίντεο και… δοξάστε τον (που έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν):

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This