Ισχυρές ενισχύσεις και βαρέα οπλικά συστήματα στέλνει Ρωσία στο μέτωπο μετά τις πρόσφατες ήττες

Στέλνουν άρματα τα οποία υποτίθεται ότι είχαν μπει πρόσφατα σε παραγωγή

Must Read

Τεράστια κινητοποίηση παρακολουθείτε τις τελευταίες ώρες σε κατευθύνσεις προς την Ουκρανία, ειδικά στην επαρχία του Χαρκόβου και στην Χερσώνα. Η προέλαση των ουκρανικών δυνάμεων η οποία κατέληξε χθες στην κατάληψη της πόλης – κλειδί Λίμαν, φέρνει μεγάλα προβλήματα και αναγκάζει τον Πούτιν να ρίξει στη μάχη εκτός από τις εφεδρείες και τα πλέον σύγχρονα ρωσικά επιτεύγματα της πολεμικής βιομηχανίας.

Έτσι, μετά τα πυραυλικά συστήματα, τους Ισκαντέρ και τα αντιεροπορικά Παντσίρ, Δεκάδες ελαφριά άρματα νέας κατασκευής εμφανίστηκαν σε στρατιωτικούς σιδηροδρόμους.

Ρωσικά ονόματα τελευταίας τεχνολογίας οδεύουν προς το μέτωπο

Με την πρώτη ματιά, δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο στα συγκεκριμένα άρματα. Αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά, φαίνεται ότι τα συγκεκριμένα τεθωρακισμένα είναι τα KamAZ-43269. Είναι εξοπλισμένα με ένα πυροβόλο 2Α42 των 30 χλστ., ένα πολυβόλο PKT και έναν αυτόματο εκτοξευτή χειροβομβίδων AG-30. Πρόκειται για άρματα ειδικά κατασκευασμένα και για αστικές μάχης. Αυτό σημαίνει ότι είτε κλήρωση θα επιχειρήσω να επανακαταλάβουν της πόλης – κλειδιά που έχασαν, είτε θα κάνουν τα πάντα για να προστατέψουν τις υπόλοιπες.

Το περίεργο ότι τα νέα για τη σειριακή παραγωγή αυτου του θωρακισμένου  σε αυτήν την έκδοση έγιναν γνωστά μόλις τον Μάιο. Έχουν περάσει 5 μήνες και τα πρώτα δείγματα φεύγουν για την πρώτη γραμμή.

 

Είπε οι ρώσοι έκρυβαν λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο άρμα μάχης, είτε τα στέλνουν άρον – άρον, χωρίς να είναι απόλυτα δοκιμασμένα. Θα φανεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This