Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Ο υδραυλικός που η τύχη του «στάζει»: Κέρδισε δυο φορές σε διαγωνισμούς Porsche και μετρητά

Στους πιο τυχερούς ανθρώπους στον πλανήτη συγκαταλέγεται αδιαμφισβήτητα ο Βρετανός υδραυλικός Τομ Χάρβι. Ο 28χρονος άντρας ένιωσε για πρώτη φορά την τύχη να του χαμογελά, όταν τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων του 2017 κέρδισε μια Porsche 911 Carrera 4 GTS αξίας 125.000 ευρώ και 23.000 ευρώ μετρητά σε έναν online διαγωνισμό.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα αποφάσισε ωστόσο να πουλήσει το αγαπημένο του αμάξι αντί 100.000 ευρώ για να χρησιμοποιήσει τα χρήματα ως προκαταβολή για την αγορά σπιτιού. Δύο μέρες μετά όμως η τύχη τού χαμογέλασε εκ νέου «στέλνοντάς» του ακόμη μια Porsche, μοντέλο Macan S αυτή τη φορά, καθώς επίσης και άλλα 23.000 ευρώ σε μετρητά.

«Πρέπει να είμαι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να κερδίσω μια φορά, πόσο μάλλον και δεύτερη. Έχω μείνει άναυδος» δήλωσε ο 28χρονος υδραυλικός, ο οποίος πληροφορήθηκε τα ευχάριστα ενώ βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του σε ένα σεμινάριο για υδραυλικούς στο Εσεξ.

«Παράτησα το σεμινάριο και πήγα κατευθείαν στην αντιπροσωπία της Porsche στο ανατολικό Λονδίνο» είπε χαρακτηριστικά. Η τιμή της δεύτερης Porsche που κέρδισε και πιθανότατα θα κρατήσει αφού είπε ότι πρόκειται για το δεύτερο αμάξι των ονείρων του αγγίζει τα 57.000 ευρώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ