Τρίτη 15/6/2021

«Ξαφνικός θάνατος» για το Fortnite! Όλα τελείωσαν με μια μαύρη τρύπα, ή μήπως όχι; (video)

Σοκ έχει προκαλέσει στους απανταχού gamers το τέλος της 10ης σεζόν του δημοφιλούς παιχνιδιού Fortnite, ενός από τα μεγαλύτερα online παιχνίδια στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ένας μετεωρίτης, ο οποίος ήταν στην μέση του νησιού που εκτυλίσσονται όλα από την αρχή της 10ης σεζόν, άρχισε να κινείται απειλητικά μέχρι που το εξαφάνισε. Το μόνο που έβλεπαν στις οθόνες τους εκατομμύρια παίκτες του Fortnite σε όλο τον κόσμο ήταν μια μαύρη τρύπα.

Από κάποια στιγμή και μετά ο επίσημος λογαριασμός του Fortnite στο Twitter έσβησε όλα τα tweets (πάνω από 12.000). Την ίδια ώρα το PlayStation εξέδωσε ανακοίνωση όπου επιβεβαίωνε ότι το παιχνίδι και όσα είχατε ξοδέψει γι’ αυτό χάθηκαν για πάντα.

Το κανάλι του Fortnite στο YouTube έδειξε ζωντανά όλο το σκηνικό και συνεχίζει να στριμάρει ζωντανά την μαύρη τρύπα.

Η επόμενη σεζόν του Fortnite φυσικά και θα βγει σύντομα όπως λένε οι δημιουργοί του παιχνιδιού. Πιθανότατα να βγει κάτι μέσα στις επόμενες ώρες καθώς σήμερα είναι ημέρα αργίας στις ΗΠΑ και πολλοί δεν θα έχουν ξεκολλήσει από τις οθόνες τους. Πάντως το πιο πιθανό σενάριο είναι η επόμενη σεζόν να ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου. Οι Πέμπτες άλλωστε είναι οι αγαπημένες μέρες των δημιουργών του Fortnite για να αρχίζουν τις σεζόν.

Μάλιστα, τον γύρο του διαδικτύου έκαναν μερικές εικόνες που διέρρευσαν πριν την ώρα τους από την Ιταλική έκδοση του παιχνιδιού στο App Store.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ