«Ξαφνικός θάνατος» για το Fortnite! Όλα τελείωσαν με μια μαύρη τρύπα, ή μήπως όχι; (video)

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει στους απανταχού gamers το τέλος της 10ης σεζόν του δημοφιλούς παιχνιδιού Fortnite, ενός από τα μεγαλύτερα online παιχνίδια στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ένας μετεωρίτης, ο οποίος ήταν στην μέση του νησιού που εκτυλίσσονται όλα από την αρχή της 10ης σεζόν, άρχισε να κινείται απειλητικά μέχρι που το εξαφάνισε. Το μόνο που έβλεπαν στις οθόνες τους εκατομμύρια παίκτες του Fortnite σε όλο τον κόσμο ήταν μια μαύρη τρύπα.

Από κάποια στιγμή και μετά ο επίσημος λογαριασμός του Fortnite στο Twitter έσβησε όλα τα tweets (πάνω από 12.000). Την ίδια ώρα το PlayStation εξέδωσε ανακοίνωση όπου επιβεβαίωνε ότι το παιχνίδι και όσα είχατε ξοδέψει γι’ αυτό χάθηκαν για πάντα.

Το κανάλι του Fortnite στο YouTube έδειξε ζωντανά όλο το σκηνικό και συνεχίζει να στριμάρει ζωντανά την μαύρη τρύπα.

Η επόμενη σεζόν του Fortnite φυσικά και θα βγει σύντομα όπως λένε οι δημιουργοί του παιχνιδιού. Πιθανότατα να βγει κάτι μέσα στις επόμενες ώρες καθώς σήμερα είναι ημέρα αργίας στις ΗΠΑ και πολλοί δεν θα έχουν ξεκολλήσει από τις οθόνες τους. Πάντως το πιο πιθανό σενάριο είναι η επόμενη σεζόν να ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου. Οι Πέμπτες άλλωστε είναι οι αγαπημένες μέρες των δημιουργών του Fortnite για να αρχίζουν τις σεζόν.

Μάλιστα, τον γύρο του διαδικτύου έκαναν μερικές εικόνες που διέρρευσαν πριν την ώρα τους από την Ιταλική έκδοση του παιχνιδιού στο App Store.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This