Συγκλονίζεται η Αμερική από το σκάνδαλο Μπάιντεν με τα απόρρητα έγγραφα!

Έχασε τα λόγια του μπροστά στις κάμερες ο πρόεδρος, ο Λευκός Οίκος είπε ψέματα ότι δεν υπήρχαν άλλα έγγραφα!

Must Read

Το υπουργείο Δικαιοσύνης κατέσχεσε πρόσθετα απόρρητα αρχεία από το σπίτι του Προέδρου Μπάιντεν στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ μετά από έρευνα του FBI την Παρασκευή, σύμφωνα με το Fox News. Όλα αυτά λίγες ώρες μετά την διαβεβαίωση του Λευκού Οίκου σε επίσημη συνέντευξη τύπου, ότι δεν υπάρχουν άλλα έγγραφα στην κατοχή του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν!

«Στις 20 Ιανουαρίου 2023, το FBI εκτέλεσε μια προγραμματισμένη, συναινετική έρευνα στην κατοικία του Προέδρου στο Wilmington του Ντέλαγουερ», είπε στο Fox News ο Τζόζεφ Ντ. Φιτζπάτρικ, βοηθός δικηγόρος των ΗΠΑ για τη Βόρεια Περιφέρεια του Ιλινόις.

Ο Λάους ήταν ο αξιωματούχος του Υπουργείου Δικαιοσύνης που διεξήγαγε την έρευνα για την παράνομη κατοχή απόρρητων αρχείων από τον Μπάιντεν πριν από το διορισμό του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Χουρ.

Η έρευνα του FBI ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής στις 9:45 π.μ. και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής γύρω στις 22:30.

Ο προσωπικός δικηγόρος του Μπάιντεν, Μπομπ Μπάουερ, δήλωσε το Σάββατο το βράδυ ότι η έρευνα κάλυψε «όλους τους χώρους εργασίας, διαβίωσης και αποθήκευσης στο σπίτι».

Η εξέλιξη αυτή συνιστά τεράστιο σκάνδαλο, καθώς ο Λευκός Οίκος είχε διαβεβαιώσει επίσημα ότι δεν υπάρχουν άλλα κρατικά έγγραφα στην κατοχή του Μπάιντεν. Αυτό διαψεύστηκε μέσα σε λίγες ώρες.

Ο πρόεδρος μάλιστα απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, έχασε κυριολεκτικά τα λόγια του και τραύλιζε, λέγοντας ότι ακολουθεί πιστά ότι του λένε οι δικηγόροι του!

Η υπόθεση πλέον έχει εκτροχιαστεί. Ο Μπάιντεν είχε ισχυριστεί πως κάτι είχε τα συγκεκριμένα έγγραφα από την εποχή που ήταν στην Γερουσία. Ουδείς όμως γερουσιαστής, ακόμα και αντιπρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει δικαίωμα να αφαιρεί απόρρητα έγγραφα από τον ειδικό χώρο φύλαξης. Από τη στιγμή μάλιστα που ορισμένα από τα άκρως απόρρητα έγγραφα που κατείχε ο Μπάιντεν αφορούσαν την Ουκρανία και την Κίνα, την ώρα που έχει αποδειχτεί ότι ο γιος του λάμβανε δεκάδες εκατομμύρια ως Αδιευκρίνιστες αμοιβές από αυτές τις δύο χώρες, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Μπάιντεν ενδέχεται να αντιμετωπίσει εκτός από την καθαίρεση και βαρύτατες κατηγορίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This