Τον «παραίτησαν» επειδή δωροδοκούσε τους ψηφοφόρους με πατάτες και καλαμπόκι (video)

Must Read

Σε παραίτηση οδηγήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Ιαπωνίας, Κατσουγιούκι Καουάι, μετά την αποκάλυψη ότι το πολιτικό γραφείο του έδινε δώρα, όπως πατάτες και καλαμπόκι, σε ψηφοφόρους, ενώ η σύζυγός του, η γερουσιαστής, Aνρι Καουάι, πλήρωνε στο προσωπικό της ποσά υψηλότερα από αυτά που επιτρέπει ο νόμος.

Στην επιστολή παραίτησής του, ο Καουάι διαβεβαίωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτε για όσα καταμαρτυρεί στον ίδιο και στη σύζυγό του το εβδομαδιαίο περιοδικό «Shukan Bunshun», αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει για διαδικαστικούς λόγους.

Η παραίτησή του ήρθε μόλις 6 ημέρες ύστερα από εκείνη του πρώην υπουργού Εμπορίου και Βιομηχανίας Ισου Σουγκαουάρα, ο οποίος είχε κατηγορηθεί ότι μοίραζε σε ψηφοφόρους πεπόνια, καβούρια, αλλά και μετρητά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This