Συνετρίβη αεροσκάφος της Βάγκνερ στη Ρωσία – Στη λίστα επιβατών ο Πριγκόζιν!

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κατάρριψη

Must Read

Μια σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση της Βάγκνερ στη Ρωσία, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι συνετρίβη αεροσκάφος, με το όνομα του Πριγκόζιν να είναι στη λίστα των επιβατών!

Αν και οι πληροφορίες είναι ακόμη συγκεχυμένες, το ρωσικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων, αναφέρει ότι το αεροσκάφος συνετρίβη στη ρωσική περιοχή Τβερ, βορείως της Μόσχας, και δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Στο αεροσκάφος τύπου Embraer, που είχε αναχωρήσει από τη Μόσχα με προορισμό την Αγία Πετρούπολη, επέβαιναν επτά επιβάτες και τριμελές πλήρωμα.

Η ρωσική αρχή πολιτικής αεροπορίας ανακοίνωσε ότι στη λίστα των επιβατών υπήρχε το όνομα του Γεβγκένι Πριγκόζιν, αρχηγού της εταιρίας μισθοφόρων Βάγκνερ.

Ήδη δίνουν και παίρνουν πληροφορίες ότι πρόκειται για κατάρριψη! Ενώ τα βίντεο που ήδη κυκλοφορούν από την συντριβή του αεροσκάφους ελέγχονται για την αυθεντικότητά τους.

 

Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούνιο κατόπιν εντολής του ηγέτη της ομάδας Γεβγκένι Πριγκόζιν, ένοπλη εξέγερση των μισθοφόρων της Wagner. Μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα ο Βλαντιμίρ Πούτιν προχώρησε σε διάγγελμα στον ρωσικό λαό, επικρίνοντας τον Πριγκόζιν για την «εγκληματική του δραστηριότητα που στοχεύει στην αποδυνάμωση της χώρας» και πρόσθεσε ότι η ρωσική κοινωνία έχει «εδραιωθεί» και «το πατριωτικό αίσθημα όλων είναι αυτό που έσωσε τη χώρα μας», σπεύδοντας να ευχαριστήσει τον ρωσικό λαό για την «υποστήριξη, τον πατριωτισμό και την αλληλεγγύη».

«Όσοι οργάνωσαν την εξέγερση είναι προδότες. Δεν μπορούν παρά να καταλάβουν ότι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Πρόκειται για εγκληματική δραστηριότητα που στοχεύει στην αποδυνάμωση της χώρας», δήλωσε σχετικά ο Πούτιν, προσθέτοντας πως «κάθε είδους εκβιασμός είναι καταδικασμένος σε αποτυχία» και ότι «οποιοσδήποτε απόπειρα οργάνωσης εσωτερικής ανταρσίας θα καταλήξουν σε ήττα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This