«Ρουκέτα» από τη Bild: Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί στην Ευρώπη τον επόμενο χειμώνα!

«Σχεδιάζει ο Πούτιν την επόμενη επίθεση σύντομα;» - Ο φόβος για επίθεση από το ρωσικό στρατό αυξάνεται στο ΝΑΤΟ

Must Read

Δημοσίευμα-βόμβα κινδυνολογίας από τη γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία επικαλούμενη δική της πηγή από τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών, αναφέρει ότι η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί στην Ευρώπη ακριβώς τη στιγμή που οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι «ακέφαλες».

Η Bild εστιάζει τη μεταβατική περίοδο τον Νοέμβριο του 2024, μεταξύ της πιθανής αποχώρησης του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και της ανάληψης των καθηκόντων του νέου, όποιος κι αν είναι αυτός.

Η υπηρεσία πληροφοριών που επικαλείται η Bild, πιστεύει ότι η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί στην Ευρώπη ακριβώς σε εκείνο το χρονικό σημείο, όπου οι ΗΠΑ δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν γρήγορα τους εταίρους τους να περιορίσουν τη ρωσική επίθεση!

Με αυτό, οι Γερμανοί εννοούν το χρόνο μετά τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του Νοεμβρίου 2024 και πριν από την ορκωμοσία του νεοεκλεγμένου προέδρου, τον Ιανουάριο του 2025.

Η πηγή πληροφοριών είπε στην Bild ότι η ρωσική κυβέρνηση ελπίζει ότι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα εκλεγεί ξανά. Εάν γίνει αυτό, «οτιδήποτε μπορεί να συμβεί», είπε η πηγή.

Η Γερμανία και οι πολωνικές προβλέψεις

Νωρίτερα, ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Welt, ότι η Γερμανία πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένη για την άμυνά της: «Έχουμε τώρα περίπου πέντε έως οκτώ χρόνια να καλύψουμε τη διαφορά, τόσο στον στρατό, στη βιομηχανία και στην κοινωνία».

Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι η Γερμανία σκοπεύει να μεταφέρει 4.000 στρατιώτες της Bundeswehr στη Λιθουανία έως το 2027: για πρώτη φορά στην ιστορία της Γερμανίας, μια ολόκληρη ταξιαρχία θα τοποθετηθεί μόνιμα στην ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ – κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία!

Ο Γιάτσεκ Σεβέρα, επικεφαλής της Διεύθυνσης Εθνικής Ασφάλειας της Πολωνίας, δήλωσε προηγουμένως ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ στην ανατολική πλευρά του, πρέπει να προετοιμαστούν για μια πιθανή αντιπαράθεση με τη Ρωσία εντός τριών ετών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This