Νέα επίθεση της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ – Τουλάχιστον 18 τραυματίες 

Άμεση η απάντηση του Ισραήλ που βομβάρδισε την πόλη Naqura στο νότιο Λίβανο

Must Read

Δεκαοκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν καθώς μη επανδρωμένο αεροσκάφος που εκτοξεύτηκε από τον Λίβανο έπληξε ένα κοινοτικό κέντρο στο χωριό Arab al-Aramshe στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ, αναφέρουν οι Times of Israel.

Τα θύματα της επίθεσης έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και ένας από αυτούς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Η Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, λέγοντας ότι είχε στόχο ένα κτίριο που χρησιμοποιείται από τον ισραηλινό στρατό με κατευθυνόμενους πυραύλους και drones με εκρηκτικά. Η τρομοκρατική οργάνωση είπε ότι η επίθεση ήταν μια απάντηση στη δολοφονία τριών μελών της, συμπεριλαμβανομένων δύο διοικητών, στο νότιο Λίβανο την Τρίτη.

Άμεση ήταν η απάντηση του Ισραήλ, καθώς  Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη Naqura στο νότιο Λίβανο. 

Δείτε βίντεο:

 

Νωρίτερα την Τετάρτη, η Χεζμπολάχ εκτόξευσε αρκετές ρουκέτες από τον Λίβανο στη στρατιωτική βάση Μπιρανίτ. Το IDF είπε ότι δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί και τα στρατεύματα βομβάρδισαν τις θέσεις εκτόξευσης με πυροβολικό.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν αρκετούς στόχους της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο, ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης το IDF.

Οι στόχοι περιελάμβαναν στρατιωτικές εγκαταστάσεις και κτίρια που χρησιμοποιούσε η Χεζμπολάχ στο Khiam, στο Mansouri, στο Aalma ash-Shab και στο Yater, σύμφωνα με τον στρατό.

Η ανταλλαγή πυρών την Τετάρτη ήρθε μια ημέρα αφότου η Χεζμπολάχ εκτόξευσε δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη φορτωμένα με εκρηκτικά στο βόρειο Ισραήλ , τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους.

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This