Για γενοκτονία θα κατηγορήσει την Γερμανία και την Τουρκία η Σερβία!

Τι θα κάνει τώρα ο Μητσοτάκης;

Must Read

Σε μια δήλωση βόμβα προχώρησε ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, με την κυβέρνησή του να προχωράει σε μια απόφαση που αναμένεται να αλλάξει πολλές ισορροπίες.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Ρωσίας, οι Σέρβοι θα υποβάλλουν αίτημα αναγνώρισης γενοκτονίας για τα εγκλήματα των Γερμανών στη Σερβία και των φασιστών Κροατών της οργάνωσης Ουστάσε, ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο τον δρόμο να κατατεθεί ίδιο αίτημα και για την Τουρκία.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα:

«Οι Ρώσοι θα υποβάλουν σύντομα αίτημα να κηρύξουν τη γερμανική δολοφονία του Ρώσικου και του Σοβιετικού λαού κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ως γενοκτονία.

Το ίδιο θα ζητήσουμε για αυτό που έκαναν οι Γερμανοί στη Σερβία και για αυτό που έκαναν οι Κροάτες του Ουστάσε στο Γιασένοβατς. Αλλά για να μην αναφέρουμε ότι θα ανοίξει πολλά άλλα ζητήματα τόσο για την Τουρκία όσο και για ορισμένες άλλες δυτικές δυνάμεις, από τους ιθαγενείς της Αμερικής έως πολλές άλλες»!

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο άραγε τι θα πράξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Θα κινηθεί η ελληνική κυβέρνηση ή δεν θα θελήσει να ταράξει το… καλό κλίμα με τους απέναντι;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This