Μια 60χρονη γυναίκα «μεταμορφώθηκε» από στυλίστα και… ούτε τα παιδιά της δεν την αναγνώριζαν! (video)

Must Read

Η 60χρονη Μαίρη έλαβε από τον σύζυγό της δώρο επετείου για τα 27 χρόνια γάμου μια επίσκεψη στον Makeover Guy. Το τελικό αποτέλεσμα εξέπληξε τους πάντες, σε σημείο να μην την αναγνωρίζουν ούτε τα… ίδια της τα παιδιά!    

Η Μαίρη ήθελε, απλώς, ένα νέο κούρεμα για να φανεί λίγο νεώτερη. Ωστόσο, κατέληξε να βγει σαν μια τελείως διαφορετική γυναίκα, καθώς ο Κρίστοφερ Χόπκινς -ο επιχειρηματίας, Influencer, συγγραφέας και εξπέρ των «μεταμορφώσεων» που κρύβεται πίσω από το παρατσούκλι «The Makeover Guy»- έχει αφιερώσει τα ταλέντα του στο να αλλάζει, όπως λέει, ζωές.

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΧΟΠΚΙΝΣ THE MAKEOVER GUY
Κρίστοφερ «The Makeover Guy» Χόπκινς

Η Μαρία ήταν τόσο ενθουσιασμένη όταν μπήκε στο κατάστημά του στη Μινεάπολη. Είχε κουραστεί από την εμφάνισή της και μετά από 20 και βάλε χρόνια με το ίδιο χρώμα και στιλ μαλλιών, ήξερε ότι είχε έρθει η ώρα για μια… ριζική αλλαγή. Το να αποκτήσει ένα κοντύτερο κούρεμα, ήταν ένα καλό ξεκίνημα.

Δείτε επίσης: Ο «Γάλλος Spiderman» ξαναχτύπησε – Το μήνυμα που έστειλε για τον Μακρόν από τον ουρανοξύστη των 48 ορόφων (video)

Όταν ο Κρίστοφερ της αποκάλυψε το κούρεμα και το χρώμα που είχε επιλέξει για εκείνη, έμεινε έκπληκτη. Ήταν σίγουρη ότι ο σύζυγός της θα το λατρέψει!

Δείτε την εκπληκτική μεταμόρφωση στο βίντεο που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This