Αγγλική Εκκλησία: «Όχι» σε πολιτικούς γάμους και σύμφωνα συμβίωσης, «όχι» και στις ομόφυλες… περιπτύξεις!

Must Read

«Το σεξ οφείλει να γίνεται μόνο από στρέιτ παντρεμένα ζευγάρια» ανακοίνωσε η Εκκλησία της Αγγλίας, καλώντας τα ομόφυλα και τα ετερόφυλα ζευγάρια που έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης να… απέχουν από αυτό.

«Για τους χριστιανούς, ο γάμος, δηλαδή η διά βίου ένωση ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, που αποτυπώνεται στην ανταλλαγή όρκων, παραμένει το μόνο ορθό πλαίσιο σεξουαλικής δραστηριότητας» αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη Σύνοδο των Επισκόπων, με επικεφαλής τον αρχιεπίσκοπο του Κάντερμπερι, προσθέτοντας ότι «ο γάμος ετερόφυλων ζευγαριών εξακολουθεί να αποτελεί το καλύτερο πλαίσιο για την ανατροφή παιδιών».

Δείτε επίσης: Μακελειό με έξι νεκρούς από πυροβολισμούς στη Γερμανία

Με τον τρόπο αυτόν, οι 42 επίσκοποι της Αγγλικανικής Εκκλησίας αρνήθηκαν για μία ακόμα φορά να αποδεχτούν τους πολιτικούς γάμους και τα σύμφωνα συμβίωσης τόσο των ομόφυλων όσο και των ετερόφυλων ζευγαριών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This