Οργή στην Γερμανία για τον υπουργό Υγείας που μπήκε με άλλους 13 στο ασανσέρ

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Οργή και καταιγισμός αποδοκιμαστικών σχολίων κυριάρχησε στα γερμανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το κακό παράδειγμα του Υπουργού Υγείας Γενς Σπαν.

Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε δείχνει τον Γερμανό υπουργό να μπαίνει στο ασανσέρ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της πόλης Γκίσεν μαζί με τον διευθυντή της καγκελαρίας Χέλγκε Μπράουν, τον πρωθυπουργό του κρατιδίου της Έσσης Φόλκερ Μπουφιέ και άλλους κυβερνητικούς παράγοντες.

Το γεγονός ότι όλοι φορούσαν μάσκα όμως δεν θεωρείται επαρκές για την απόλυτη προστασία τους, πόσο μάλλον όταν συνωστίζονται σε έναν τόσο μικρό χώρο, 13 άνθρωποι ο ένας δίπλα στον άλλον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This