Η Γιάννα Τερζή για την επιστροφή της από την Αμερική: «Κουράστηκα λίγο να κυνηγάω αυτό το όνειρο» – Η συνεργασία με τον πατέρα της (video)

Η απόφαση της Γιάννας Τερζή να επιστρέψει στην Ελλάδα μόνιμα και η συγκίνηση που ένιωσε για τη συνεργασία της με τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή.

Must Read

Mετά από αρκετά χρόνια απουσίας από το τραγούδι, o θρυλικός τραγουδιστής Πασχάλης Tερζής, επέστρεψε ξεκούραστος και ανανεωμένος, με ένα ντουέτο για το οποίο συνεργάστηκε με την κόρη του, Γιάννα Τερζή.

Με αφορμή το συγκεκριμένο τραγούδι με τίτλο «Για Σένα Μόνο», η Γιάννα Τερζή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και μίλησε για την προσπάθειά της να κυνηγήσει το όνειρό της στην Αμερική αλλά και για την απόφασή της να επιστρέψει μόνιμα πλέον στην Ελλάδα.

«Στην Αμερική έζησα εννιά χρόνια, έχω γυρίσει περίπου τρεισήμισι χρόνια στην Ελλάδα. Έκανα το πιο κουλό πράγμα που έχει κάνει άνθρωπος στην Αμερική, πήρα την υπηκοότητα και γύρισα. Επέστρεψα γιατί μου είχε λείψει το σπίτι μου, οι δικοί μου .Κουράστηκα λίγο να κυνηγάω αυτό το όνειρο. Μου έλειψε να αισθανθώ ότι έχω δίπλα μου πραγματικούς ανθρώπους. Είναι σκληρός αυτός ο χώρος, δούλευα συνέχεια με άντρες, σκληρούς και πετυχημένους. Δεν είχα κάποιον δικό μου άνθρωπο, πέρα από τον Δημήτρη Γιαννετο. Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέναμε μαζί, ήμασταν συγκάτοικοι. Είναι ένα λαμπερό αστέρι. Τώρα έχουμε καιρό να βρεθούμε.» και πρόσθεσε λέγοντας:

«Το American Dream το έζησα σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν έφτασα σε αυτό που ήθελα. Ήθελα να τραγουδήσω εκεί και να ξεκινήσω κάτι εκεί. Μαθαίνεις πράγματα αφού ζήσεις κάποια χρόνια στην Αμερική. Μέχρι να συνηθίσεις την νοοτροπία, σου παίρνει χρόνο. Πήγα σε εποχή που ήθελαν να υπογράφουν με μικρότερους καλλιτέχνες κι εγώ ήμουν ήδη 27 όταν πήγα. Πήγα αργά για τότε.»

«Ήμουν πωλήτρια ρούχων και ρεσεψιόν σε στούντιο για δισκογραφικές εταιρίες. Γνώρισα καλλιτέχνες, μπήκα σιγά, σιγά στους κύκλους, γράψαμε τραγούδια και μεγάλο ποσοστό του ονείρου μου έγινε πραγματικότητα. Τώρα η διεθνής καριέρα, που όλοι πηγαίνουμε με αυτή την ελπίδα, όχι δεν έγινε. Επέστρεψα από την Αμερική στην Αθήνα λίγο στα χαμένα. Δεν ήρθα με πρόγραμμα, ήρθα συναισθηματικά για να μείνω στο σπίτι μου και να δω τους δικούς μου ανθρώπους» τόνισε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Αναφορικά με το ντουέτο που πραγματοποίησε με τον πατέρα της, τον λατρεμένο τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή, η ίδια αποκάλυψε πως η συγκίνηση που ένιωσε μόλις άκουσε τον πατέρα της να τραγουδάει μετά από 7 χρόνια απουσίας και δη δικούς της στοίχους ήταν μεγάλη.

«Συγκινηθήκαμε όταν το ακούσαμε για πρώτη φορά. Ήταν ένα τεστ για εμάς. Είχα αγωνία επειδή έγραψα τον στίχο, επειδή έλειπε για καιρό. Τώρα που είδαμε την ανταπόκριση του κόσμου έπεσε στο τραπέζι μήπως γράψω εγώ κάτι για τον πατέρα μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This