Τετάρτη, 21 Απρ 2021

Ο Δημήτρης Μοθωναίος απαντά στον Χρήστο Κούγια: «Ως πότε θα κληρονομούνται οι συμπεριφορές από πατέρα σε γιο» (video)

«Aντιλαμβάνομαι απόλυτα την ανάγκη υπεράσπισης του συμβόλου του πατέρα»

Μετά την απόφαση του Αλέξη Κούγια να αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο γιος του, ο Χρήστος Κούγιας, έκανε γνωστό, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ότι τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του, δέχονται απειλές.

Δείτε επίσης: Παρέλαβε τη δικογραφία Λιγνάδη ο Κούγιας: «Τηλεγράφημα… με ελάχιστα στοιχεία» (video)

Ο γνωστός δικηγόρος μάλιστα, μέσα από το από την εκπομπή «Πρωινό», παραδέχτηκε ότι τα παιδιά του δέχονται απειλές με τον πιο χυδαίο τρόπο.

«Εγώ δεν έχω δεχτεί απειλές. Αυτοί που το κάνουν αυτό δεν το κάνουν σε μένα. Απειλούν τα παιδιά μου με τέτοιο χυδαίο τρόπο. Είναι πρώτη φορά που απειλούν τα παιδιά μου».

Ο Δημήτρης Μοθωναίος μετά την ανάρτηση του Χρήστου Κούγια περί απειλών, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με αυτό το θέμα, μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «αντιλαμβάνομαι απόλυτα τον θυμό, τον πληγωμένο εγωισμό, τον φόβο και την ανάγκη υπεράσπισης του συμβόλου του πατέρα που βρίσκεται ανάμεσα στις γραμμές αυτής της δημοσίευσης. Επιτρέψτε μου με αφορμή αυτό το ερέθισμα και φυσικά χωρίς να αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα, να αναρωτηθώ το εξής:

Ως πότε θα κληρονομούνται οι συμπεριφορές και τα τραύματα από παππού σε πατέρα και από πατέρα σε γιο; Γιατί δε σπάμε επιτέλους την αιώνια αυτή αλυσίδα της κακοποίησης, μήπως κατά τύχη, ανακαλύψουμε και εμείς τη δυνατότητα, έστω να γίνουμε κάτι άλλο από αυτό που θεωρείται το προδιαγεγραμμένο για εμάς; Είναι πιο απλό από ότι νομίζουμε. Πιστέψτε με το έχω κάνει ο ίδιος».

Δείτε επίσης: Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Μοθωναίος: «Πρόσωπο στο πολύ στενό οικογενειακό μου περιβάλλον με κακοποίησε στην ηλικία των 6 ετών» (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ