Το μήνυμα του πρίγκιπα Ουίλιαμ για τη διάσωση της γης

Με ποιους βαθύπλουτους «τα έβαλε»!

Must Read

Στο BBC έδωσε συνέντευξη την Πέμπτη ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και προκάλεσε εντύπωση τόσο με το μήνυμά του για την διάσωση της γης, όσο και με την κριτική που έκανε σε βαθύπλουτους του πλανήτη!

Η τοποθέτησή του ήταν αντί να σχεδιάζονται διαστημικά ταξίδια, να φροντίσουμε για τη σωτηρία του πλανήτη. Επέκρινε ουσιαστικά τους βαθύπλουτους Τζεφ Μπέζος, Έλον Μασκ και Ρίτσαρντ Μπράνσον, που έχουν ξεκινήσει ανταγωνισμό για το ποιος θα κατακτήσει το διάστημα, φυσικά με το αζημίωτο.

Ως γνωστόν ο Έλον Μασκ θέλει να ξεκινήσει ταξίδια στον Άρη, ενώ ο Μπέζος μετά το ταξίδι της εταιρίας του στο διάστημα τον Ιούλιο, μιλάει για… κατασκευή ενός δρόμου προς το διάστημα.

«Χρειαζόμαστε κάποια από τα σπουδαιότερα μυαλά στον κόσμο να ασχοληθούν με το να διορθώσουμε τα στραβά στον πλανήτη, κι όχι να προσπαθούν να βρουν το επόμενο μέρος που θα πάμε να κατοικήσουμε», ήταν το σχόλιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This