Άρης Σερβετάλης: H παραγωγή της παράστασης που αποχώρησε ψάχνει για αντικαταστάτη

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο Άρης Σερβετάλης με την απόφαση του να αποχωρήσει από την παράσταση την οποία πρωταγωνιστούσε, καθώς δεν επιθυμούσε να ανέβει στη σκηνή μόνο για τους εμβολιασμένους.

Ο ίδιος μάλιστα είχε ενημερώσει εξαρχής την εταιρεία παραγωγής της παράστασης σχετικά με τις πεποιθήσεις του, ωστόσο εκείνη με την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση δεν θα επέβαλε αυτά τα μέτρα, δεν προνόησε ώστε να βρει τον αντικαταστάτη του.

Παρόλα αυτά η παραγωγή προτίθεται να αποζημιώσει τους ηθοποιούς αλλά και τους ανθρώπους πίσω από τη σκηνή, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», ήδη ψάχνουν για τον ηθοποιό που θα αντικαταστήσει τον Άρη Σερβετάλη προκειμένου η παράσταση «Ρινόκερος» να συνεχιστεί κανονικά.

https://vimeo.com/649865149

Πολλοί από τους συναδέλφους του έχουν στραφεί ενάντια του ηθοποιού, ωστόσο δεν είναι και λίγοι εκείνοι που πείστηκαν από τις προθέσεις του δεδομένου ότι είχε ήδη ενημερώσει.

Δείτε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας για Άρη Σερβετάλη: «Δεν περίμενα να σταματήσει την παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί»

Δείτε επίσης: Ρίκα Διανλυνά για Άρη Σερβετάλη: «Είναι υπερεκτιμημένος! Απαράδεκτο να αφήνει τόσο κόσμο στο έλεος του Θεού»

Δείτε επίσης: H Κλέλια Ρένεση υπέρ του Άρη Σερβετάλη: «Λίγο ρισπέκτ που υπάρχουν άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους»

https://vimeo.com/649867656

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This