Τάσος Ξιαρχό για Κόνι Μεταξά: «Όταν μιλάει η ζήλεια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία! Δεν τη νιώθω για φίλη μου»

«Ο λόγος που δεν με ήθελε στη ζωή της είναι γελοίος»

Must Read

Μία δυνατή φιλία έδενε τον Τάσο Ξιαρχό και την Κόνι Μεταξά, έπειτα όμως από το ρατσιστικό σχόλιο που έκανε ο χορευτής σε άγνωστη κοπέλα σχετικά με τα κιλά της και τι στιλιστικές της επιλογές, τα δεδομένα άλλαξαν.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο γνωστός χορογράφος, η παρτενέρ του στο προπέρσινο J2US, από το οποίο βγήκαν και νικητές, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, δεν νοιάστηκε για την υγεία του.

Η Κόνι Μεταξά αρχικά αρνιόταν να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο πρόσφατα είχε δηλώσει πως οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν, γεγονός το οποίο διέψευσε ο Τάσος Ξιαρχό, λέγοντας μάλιστα πως μετά την κουβέντα τους τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Η νεαρή τραγουδίστρια κλήθηκε χθες να σχολιάσει τα λεγόμενα του πρώην πλέον φίλου της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα πω την αλήθεια, είναι ένα θέμα προσωπικό και δεν χρειάζεται να ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει γίνει με εμένα και τον Τάσο»

«Ο Τάσος πριν από ένα χρόνο ανέβασε μόνος του ότι δεν ξανασυνεργάζεται μαζί μου, εγώ όπως ξέρετε, δε λέω τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Πολύ λίγα πράγματα. Θεωρώ πως δεν είναι δουλειά του κόσμου, είναι κάτι προσωπικό. Μπορεί σήμερα να μιλάμε και αύριο να μη μιλάμε. Κάθε φορά που μιλάμε ή δε μιλάμε, θα πρέπει να ενημερώνουμε και όλο τον κόσμο; Μου φαίνεται πολύ παράξενο όλο αυτό», πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Βρεθήκαμε, ναι. Αλλά είναι προσωπικό μας θέμα. Το αν ο Τάσος έφυγε από αυτή την συζήτηση και θεώρησε πως τα πράγματα έγιναν χειρότερα, είναι δικό του πρόβλημα. Απλά μιλήσαμε έτσι όπως κάνεις με έναν φίλο που έχεις τσακωθεί, δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Δεν είναι δουλειά του κόσμου να γνωρίζει τι έχει γίνει», είπε κλείνοντας.

https://vimeo.com/654520504

Για τα όσα ειπώθηκαν από την παρουσιάστρια του «Mega Star» μίλησε ο Τάσος Ξιάρχος στην κάμερά της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, όπου ισχυρίστηκε ότι: «Η Κόνι είναι πάντα ουδέτερη. Όταν μιλάει η ζήλεια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Κατάλαβα τον λόγο που δεν με ήθελε στη ζωή της. Για εμένα είναι γελοίος. Αυτά που κοροϊδεύουμε στο δημοτικό. Η ζήλεια ανάμεσα στις γυναίκες μπορεί να είναι πολύ κακό πράγμα. Δεν τη νιώθω για φίλη μου. Πολλές φορές οι σχέσεις των ανθρώπων ξεκινάνε με ένταση και καταλήγουν να τελειώνουν. Εγώ της έλεγα ότι κάποια μέρα δεν θα μιλάμε».

https://vimeo.com/654518325

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This