Αδελφικός φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ξεσπάει on air: «Δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί;»

«Όταν το έμαθα, έβρισα, θύμωσα, και θύμωσα πάρα πολύ»

Must Read

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση και την ζωή του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τις οποίες δεν γνώριζαν ούτε οι στενοί φίλοι και συνεργάτες του παρουσιαστή.

Μετά την αποκάλυψη ότι διαπόμπευε την πρώην σύντροφό του χωρίς την συγκατάθεσή της ενώ βρίσκονταν ακόμη σε σχέση, οι Ράδιο Αρβύλα, έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας, αναγκάστηκαν να τον διώξουν από την εκπομπή. Οι ίδιοι μάλιστα προσφέρθηκαν να αναλάβουν την νομική-ψυχολογική ή άλλη αρωγή του θύματος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Δείτε επίσης: Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης με το πορνογραφικό υλικό που διέρρευσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Την αποτρόπαια πράξη του αυτή φαίνεται ότι γνώριζε η σύζυγός του, την οποία παντρεύτηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα 15 ημέρες μετά την γνωριμία τους. Οι δυο τους μάλιστα, μετά τον σάλο που ξέσπασε γύρω από το όνομα του ραδιοφωνικού παραγωγού, εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με νέες καταγγελίες όμως ο εν λόγω παρουσιαστής προσπαθούσε να προσεγγίσει με χυδαίο τρόπο και ανήλικα κορίτσια.

Δείτε επίσης: Chrysa Demigod για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Νιώθω απέχθεια γι΄ αυτόν, με στιγμάτισε»

Δείτε επίσης: Και τρίτη καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ήμουν 15 χρονών, το ήξερε»

Τις αρρωστημένες σκέψεις και πράξεις του όμως φαίνεται πως δεν γνώριζε και ο αδελφικός του φίλος Σωτήρης Βακάρος, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» δήλωσε ότι: «Όταν το έμαθα, έβρισα, θύμωσα, και θύμωσα πάρα πολύ. Δεν περίμενα από ανθρώπους που ήταν στο περιβάλλον μου να κάνουν τέτοια αλητεία».

Ο ίδιος όμως δεν γνώριζε ούτε για τον γάμο που πραγματοποίησε πριν ένα μήνα.

«Σήμερα ενημερώθηκα για τον γάμο του, όπως ενημερωθήκατε και εσείς. Το ότι βγήκε σε εστιατόριο με την γυναίκα του, περίεργο δεν είναι; Δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Δεν έχω μιλήσει με την οικογένειά του, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι όλοι εξοργισμένοι, θα έχουν τρελαθεί οι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τoυς παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα δήλωσε ότι: «Είμαι σίγουρος ότι οι συνεργάτες του στο Ράδιο Αρβύλα δεν είχαν ιδέα και να το ήξεραν γιατί θα να ρίσκαραν τόσα χρόνια προκειμένου να καλύψουν τον φίλο τους;»

https://vimeo.com/657394146

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This