Βασίλης Γκουρούσης για την προφυλάκισή του: «Με έχουν θάψει ζωντανό, χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό»

«Χωρίς τη συναίνεσή μου, μου πήραν DNA...»

Must Read

Εννέα ολόκληροι μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που προφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, Βασίλης Γκουρούσης για το ριφιφί των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό.

Η γνωστή αισθητικός σε πρόσφατες δηλώσει της είχε αναφερθεί στην δύσκολη αυτή περίοδο που βίωσε, και που ενδεχομένως βιώνει ακόμη εξαιτίας του συζύγου της, αποκαλύπτοντας πως πάθαινε κρίσεις πανικού και γι’ αυτόν τον λόγο παίρνει χάπια. Η Τέτα Καμπουρέλη προσπαθεί να ξεχαστεί μέσα από την δουλειά της καθώς πλέον βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Δείτε επίσης: Τέτα Καμπουρέλη: «Σοκαρίστηκα όταν έμαθα για την σχέση του συζύγου μου με αυτήν την γυναίκα» (video)

Η ίδια δηλώνει συντετριμμένη για την όλη κατάσταση ωστόσο σύμφωνα με όσα ανέφερε σήμερα ο πρώην θεατρικός παραγωγός στην εκπομπή «Πρωινό», η σύζυγός του τον στηρίζει παρόλο που δεν τον έχει επισκεφθεί στις φυλακές Τρίπολης όπου κρατείται.

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στο χρονικό της υπόθεσης δηλώνοντας για ακόμη μία φορά πως είναι αθώος.

«Είμαι 9 μήνες προφυλακισμένος, χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό. Το μόνο μου έγκλημα ήταν ότι πήγαινα στη θυρίδα μου και από εκεί μεταφέρθηκε ένα DNA, που λένε από την αρχή ότι είναι μεικτό.

Στις 23 Μαρτίου το πρωί έφυγα από το σπίτι μου, ξαφνικά όπως βγήκα από το αυτοκίνητο, 3-4 άτομα στην κυριολεξία με απήγαγαν, μου έβαλαν χειροπέδες, μου πέταξαν κάτι στο πρόσωπο που δε θυμάμαι, με πέταξαν σε ένα κάθισμα μπρούμυτα, έκατσαν πάνω μου. Εγώ φώναζα για 15 λεπτά ποιοι είστε και μετά από ώρα ένας από αυτούς μου έδειξε την ταυτότητά μου, και μου είπε ότι ήταν αστυνομικός. Χωρίς τη συναίνεσή μου, μου πήραν DNA και για 30 ώρες ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο χωρίς να ξέρω τίποτα. Μετά μου είπαν ότι είναι για τις θυρίδες» είπε αρχικά.

Στην ερώτηση για το αν έχει κάνει αίτηση αποφυλάκισης, ο Βασίλης Γκουρούσης απάντησε πως: «Eίναι του εξαμήνου και από χθες έχουν ξεκινήσει να ψάχνονται. Η απόφαση πρέπει να βγει σήμερα, αύριο, μεθαύριο. Δεν έχει οριστεί δικάσιμος».

«Με έχουν θάψει ζωντανό, χωρίς να έχω κάνει τίποτα, το παραμικρό» κατέληξε.

https://vimeo.com/658905137

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This